Jak wyglądało Twoje Baby Shower?

Ja mam siostrę i moją rodzinę to dla mnie ogromne wsparcie i czasem zupełnie wystarcza. Czasem rodzina potrafi zastąpić wiele innych relacji.

1 polubienie

Ja mialam przepiękne baby shower ale tylko z najbliższymi. Mialo byc ze mna 6 osob ale finalnie byly 4. Byly przekaski i lemoniada. Dziewczyny pieknie przystroily ogrodek 🩵 super pamiatka ! Naprawde polecam. Dla mnie kazda okazja do spotkania z najblizszymi jest dobra 🩵 posiedzialysmy,pogadałyśmy. Posmialysmy sie. Mowilam o swoich obawach i pragnieniach 🩵

6 polubień

Ale pięknie :heart_eyes: :heart_eyes: To super, że miałaś okazję spędzić czas w tak ciepłej atmosferze

1 polubienie

Ooo, ale super przygotowały :heart_eyes: :star_struck:

Ja na grupach typu " rodzę w pazdzierniku 2024" poznalwm kilka fajnych dziewczyn. Mamy podobne poglady zyciowe macierzynskie itp. Widzialam sie tylko z jedna bo jest z mojego miasta. Z reszta tylko piszę ale za to prawie codziennie. Lubie to , ze mam przyjaciolke tu z ktora wyjde na kawe ale nie musze jej mowic o postepach mojego dziecka gdyz ona o dziecko stara sie 2 lata juz, wiec super ze mam taka "internetowa " znajoma ktora jest w tym samym momencie zycia i sobie opowiadamy, wysylamy zdjecia, czasem podpytamy o cos jak mamy obawy. Takze szczerze polecam takie grupy 🩵

1 polubienie

Super, że masz taką „internetową” przyjaciółkę. Grupy to świetne miejsce na wsparcie i wymianę doświadczeń, nawet jeśli nie zawsze widzimy się na żywo.

Ale mi się podoba :smiling_face_with_three_hearts: pięknie na prawdę

1 polubienie

A jaki ładny brzuszek :smiling_face:

To juz koncowka byla 8 miesiaca, takze bylam juz cala nabrzmiala :rofl:

Ale bardzo dobrze wyglądałaś :smiling_face_with_three_hearts:

O super fajnie ze kogos znalazlas :slight_smile:

O rety :heart: cudnowne przyjecie :smiling_face_with_three_hearts:

To super sprawa mieć kogoś, kto przechodzi przez to samo! Taka internetowa znajomość daje wsparcie i zrozumienie, gdy w realu nie zawsze da się o wszystkim pogadać.

2 polubienia

Jak pięknie :heart_eyes: super pamiątka i wspomnienia :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dobrze wyglądałaś :heart_eyes:

1 polubienie

Ooooo jej jak pięknienie :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Taka imprezka na ogródku to super sprawa. Aż żałuję, że mi czy ciężarnym z mojego otoczenia porody przypadały na jesień-zimę, bo taka impreza to musiała być super sprawa!

Ja rodzilam w pazdzierniku, a robilysmy koniec sierpnia. Tak zebym tez moglq cos zrobic, usiasc wstac i dobrze sie czuc

No tak lepiej wcześniej , to nie koniecznie musi być blisko porodu

Ahhh dużo bym dała żeby mieć , może przy 3 się uda :slight_smile: