Mamy, kto organizował dla Was Baby Shower? Gdzie się odbyło, kto w nim uczestniczył, czy była to niespodzianka, czy zaplanowana impreza? Opowiedzcie :-)
Ja przy pierwszym dziecku nie miałam ale przy drugim chce zrobić w domu i zaprosić bliskich znajomych i rodzine
Ja nie miałam baby shower, pod koniec ciąży już nie chciałam bo miałam akurat w 3 trymestrze sporo imprez, wesela, urodziny. Ale teraz troszkę żałuję bo jednak baby shower to fajna impreza.
Ja tez bym chciała mieć baby shower bo uważam to za super opcje do spotkania się ze znajomymi :) jeszcze chwila nam została więc trzeba bedzie coś zorganizowac :)
Rowniez nie mialam byly to czasy pandemii nawet nie myslalam zeby organizowac taka imprezę z resztą wydaje mi się ze na tamten moment nie było to jeszcze tak znane w Polsce
Ja nie miałam były to niestety czasy pandemii co prawda miałam w planach ale nawet jak pytałam znajomych czy by przyszli to że względu na moje dobro nie było chętnych ale super są takie imprezy;) kolorowe babeczki , krówki , tort , bombelki i te śliczne ozdoby jestem zakochana w takich imprezach
Ja też nie miałam baby shower ponieważ był to czas pandemii i troszeczkę się baliśmy, może teraz przy drugim się uda, ale to też wielka niewiadoma
Planuję zaprosić najbliższe osoby do kawiarni :) bedą przekąski, ozdoby już gotowe. Szwagierka przygotuje konkursy dla wszystkich np. Przebieranie pampersa na czas wysmarowanego kremem orzechowym �
Mój baby shower odbył się w domu zorganizowały mi go przyjaciółki było super. Zajęły się wszystkim była to niezapomniana impreza i niespodzianka. W prezencie dużo przydatnych rzeczy i gadżetów. Warto taką imprezę wyprawiać
Fajnie jak ktoś ze znajomych organizuje taką imprezę i jest taka super niespodzianka :)
Ja nie miałam a szkoda bo jak widzę jaka fajna to impreza to też bym chciała 😁
My zorganizowałyśmy mojej koleżance niespodziankę, była taka szczęśliwa i wzruszona że aż się popłakała.
II!a super mieć takich znajomych ❤️
Nie miałam niestety ani razu takiej imprezy. Szkoda. Teraz są bardzo na czasie tak samo jak wieczór panieński.
Ja też bym chciała może tym razem uda mi się coś takiego zorganizować fajnie by było super pamiątka przede wszystkim
Fajne jest taki baby shower, nawet poprostu tylko po to żeby posiedzieć razem i porozmawiać
Fajnie tak posiedzieć ze znajomymi
Niestety nie miałam Baby Shower. Jak byłam w pierwszej ciąży nie było to takie modne. A przy ostatniej niestety starsze dzieci i covid uniemożliwiły spotkanie ze znajomymi. Sądzę, że super było by się spotkać na takiej imprezie.
jak sie pojawia dziecko to potem słabo z czasem zeby na spokojnie się spotkac ze znajomymi dlatego uważam ze tak imprezka czy po prostu spotkanie w granie koleżanek jest fajnym pomysłem :)
Dokładnie nawet taka imprezka domowa albo wyjście z koleżankami są potrzebne by się rozerwać . Ogólnie ostatnio baby shower jest w Polsce bardzo popularne ale nie każdy je wyprawia