Jak wyglądało Twoje Baby Shower?

Podobne mialam.jako podziekowanie za baby shower! Ale swieczuszki.
Taka swieczke dam tez na tort na roczek !

1 polubienie

Super! Świeczki też super pomysł i jeszcze takie słodkie misie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nie miałam a szkoda :€

Ale piękne podziękowania :heart_eyes::heart_eyes:

Ja nie miałam i nie planuje.

Dorzucę jak ostatecznie wyglądały podziękowania. Do tych mydelek o których pisałam Wam wcześniej , dołożyłam małe słoiczki z mini piankami.

1 polubienie

Wczoraj miałam drugie baby shower, szwagierka wpadła na pomysł, a wszystkie moje dziewczyny podjęły się organizacji :smile: każda przygotowała coś pysznego do jedzenia, ustroily dom, dostałam potrzebny przy drugim dziecku prezent, a ja zorganizowałam stół z napojami, tymi alkoholowymi i bezalkoholowymi :smile: No było mega wesoło i bede bardzo miło wspominać tą imprezę :smiling_face: dziewczyny są wspaniałe i bardzo się postarały :grin: myślę,że taka impreza to super powód,żeby się spotkać w babskim gronie i wychillowac przed porodem :slight_smile:

3 polubienia

Ooo ale super ! Ja jak robiłam siostrze, to zrobiłam jej niespoedzianke , że nawet się nie spodziewała :see_no_evil:

1 polubienie

Ale pięknie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To była niespodzianka, której trochę się spodziewałam (mąż nie potrafi udawać :joy:) zabrał mnie na spacer a po powrocie, w domu czekały najbliższe mi osoby :heart: dziewczyny zorganizowały furę jedzenia i to był dzień w którym nie martwiłam się moja cukrzyca ciążowa :stuck_out_tongue: były konkursy, zdjęcia, wymiana doświadczeń i piękne prezenty :heart_eyes:

2 polubienia

Super niespodzianka fajnie miec takie przyjaciolki i męża:)