Jak ubieracie niemowlaki

Zakładanie skarpetek i przykrywanie pod nos to typowy standard

1 polubienie

Też czasem założę ale jednak rzadko

1 polubienie

Ja czasami jak jest zimniej zakładam skarpetki synkowi na spacer ale to tylko na kilka minut bo szybko je zdejmuje :rofl: ciekawe jak to bedzie jesienią

Mój jeszcze nie umie zdejmować ale czasem się ześlizgują trochę

Ja teraz mam dylemat bo jak młody chodzi do żłobka to wolę by tam po podłodze chodził w skarpetkach takich antypoślizgowych…. A teraz jak jest ciepło to za
ciepło na skarpetki i chodzi boso chodź jakoś nie jestem za tym bo tam też boso chodzą ciocię a jednak ludzie mają różne choroby nóg

1 polubienie

To mnie właśnie też przeraża, że coś synek złapie jak już będzie chodził na boso

Pewnie jakoś dezynfekują tą podłogę codziennie i nie słyszałam o żadnym przypadku ale nigdy nic nie wiadomo

Niektórzy mają taki charakter, że lubią tak innym “doradzać” niekoniecznie sensownie, ale powiedzieć swoje muszą :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

I to jest najgorsze, nie lubię tego

Tez mam wrażenie że moja mama tak robi mówić cyncis powiedzieć :rofl::rofl: czasem nawet łapie się na tym że mówi mi coś i później dodaje no tak ale ty i tak zrobisz po swojemu haha

To moja jeszcze do tego etapu nie doszła, ale jak jej mówię że i tak zrobię po swojemu to mi mówi że no tak jesteśmy najmądrzejsi :grin:

2 polubienia

Standard xd

A to mój szwagier tak ma , ma swoje w bani że dzieci mają nosić skarpetki i jak upał był 30 stopni on do mnie załóż jej slarpetki bo jej zimno :rofl:

Haha :sweat_smile: a to w sumie ciekawe, że szwagier takie ma przekonania :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: babcie i dziadkowie to jeszcze zrozumiem, ale skąd szwagier to wziął już nie :rofl:

My staramy się jak najmniej ale wiadomo że babcie s jemy nie jest zimno ?

1 polubienie

Bo on już w wieku 50 lat :rofl: i ma to po swojej mamie czyli mojej teściowej według niej moim dzieciom zawsze zimno

Mój mąż też ma obsesje na punkcie czapeczki przeciwsłonecznej i kremu z filtrem. Potrafi do mnie z pracy zadzwonić by mi przypomnieć że trzeba dziecko nasmarować i czy ma czapeczkę :rofl:

1 polubienie

A on ubiera skarpety w takiej temperaturze? :hear_no_evil::see_no_evil:

O matko jahja

To ja ci powiem tak mój mąż niezależnie od temperatury zawsze nałożę ci skarpetki będą to stopki ale musi mieć. Ostatecznie przy przewracaniu 100 razy oczami na plażę założę klapki i ściągnie skarpetki ale strasznie tego nienawidzi i zawsze krzyczy na mnie i na starszą żebym biegamy gołych stopach