Jak świętujecie urodziny dziecka

Ale super pomysł :slight_smile: Na pewno dzieci miały mega frajdę i mogły się wyszaleć :smile:

A jaki mniej więcej koszt takich urodzin ?

Nie słyszałam jeszcze o urodzinach na hali. Można wynajmować czy masz jakieś znajomości?

Wynajecie sektoru 30 zl/h + animatorki 35 zl od dziecka (cena promocyjna bo korzystamy z nich od wielu lat )

W moim wypadku maz jest kierownikiem obieku ale normanie.30zl /h za sektor zaplaciłam z parsgonem co by sie nikt nie przyczepił ;p zyczliwych nie brakuje :smiley: , ale U nas mozna wynajac bo po nas robilio to duzo dzieci :slight_smile: nawet takie z 5 klasy ale.zamiast animatora chlopcy mieli trenera piłki.noznej :wink: moj 7 latek byl na takich urodzinach i tez zachwycony w przyszlym roku chce ribic urodzinh tylko dla chlopakow i konkretnie zwiazane z piłką nożną i zajeciami quizami i cwiczeniami pod piłkę nozna ;), ale ogólnie wpadlam na to u nas nie ma w miejscowosci sali zabaw… a nie wiem.ze.nie kazdy moze dowieźć dziecko 27 km dalej do wiekszfgo miasta…

To cenowo nie jest tak najgorzej. Nie mam pojęcia jakie są ceny bo mój jest jeszcze za mały ale tak z ciekawości pytałam :smiling_face:

No dla mnie genialny pomysł zwłaszcza dla.chłopców.

Ostatnio mieliśmy urodziny w domu dla rodziny to mąż zabrał chętnych na boisko. Grali sobie w piłkę.

Super pomysł z tymi urodzinami :smile: pomysł z trenerem zamiast animatora ,super. Takie urodziny z piłką to dla chłopaków prawdziwa frajda, szczególnie jak są w tym wieku.

1 polubienie

Ooo to też fajnie :slight_smile:

Tak dzieciaki byly zachwycone moj tak samo :wink:

1 polubienie

Pomysł naprawdę genialny

Tak teraz 8 urodziny synek chce juz trenera zamiast animatorów… i zaprosic samych kolegow, zeby byly piłkarskie urodziny totalnie… ale.to jak juz do 1.klasy pojdzie bo w przedszkolh zapraszalismy cala grupe.z przedszkola :slight_smile:

2 polubienia

Dobrym prezentem byłyby bilety na mecz. Dla fanów piłki nożnej

Fajnie, że chce już zaprosić swoją ekipę :wink:

Tak, juz planuje wszystko :stuck_out_tongue_winking_eye: bedzie sie dzialo :smiley:

1 polubienie

U nas zawsze ok 30 dzieciakow wiec tylkk sala :slight_smile:

Moja córka w tym roku miała urodziny w sali zabaw i to naprawdę super opcja. Starsze córki też robią swoje przyjęcia w różnych miejscach dla znajomych, a młodsza chodzi na imprezy u koleżanek i kolegów – w tym roku już miała 5 zaproszeń i jeszcze jedno przed nią w tym roku szkolnym. W domu organizujemy raczej urodziny dla dorosłych plus sióstr, a zdecydowanie większą frajdę dla dzieciaków dają przyjęcia z przedszkolnymi znajomymi. Jeśli szukasz pomysłów, gdzie w Krakowie najlepiej zorganizować takie wydarzenie, zerknij tutaj: https://lifeinkrakow.pl/artykul-sponsorowany/8497,impreza-urodzinowa-dla-dzieci-w-krakowie-szukamy-najlepszego-miejsca – sporo praktycznych inspiracji.

2 polubienia

My póki co impreza w domku i tylko cukierki w przedszkolu. Ale pewnie wszystko jeszcze przed nami i takie imprezy w salach zabaw się zaczną.

To zalezy czy masz warunki zeby zaprosic np 10 dzieci z rodzicami :wink: i zaprwnic im jakas rozrywke :wink: