Jak przetrwać pierwszy skok rozwojowy

Probowalam w chuście… nie pasuje mu totalnie… nie wiem czy probowalac kilka razy moze jakos.sie pr,ekona czy odposcic temat…a nosidla jakies sa dla 2 miesieczniaka? Fizjo chyba nie polecaja dla takich maluchow? Czy ja jakies takie?

Ja mam z firmy Tula w zestawie jak taka wkładka dla maluszka nosiłam pierwszego syna i teraz drugiego plecki mają proste nic się nie dzieje

O fajna fajne :smiley: musze o tym poczytac :wink:

A jak to wszystko się uspokoi to bunt dwulatka wkroczy :rofl::rofl::rofl: później przedszkole, szkoła, okres nastoletni i do końca życia już spokoju nie będzie :rofl::rofl::rofl:

Dokladnie… male dziecko maly klopot, duze dzieci duzy klopot :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Dokładnie, to prawda :smiley:

1 polubienie

Tak to racja co chwilę coś :rofl:

1 polubienie

No niestety każdy wiek przyniesie nowe wyzwania :rofl::rofl:

1 polubienie

Na razie przeraza mnoe moj 7 latek… smieje sie ze “wyszczekany” po mamusi, ale czasem i mamusi idzie w piety :stuck_out_tongue: zdecydowanie za szybko dorastają

2 polubienia

Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać, że po matce poszedł :rofl::rofl: u mnie mąż powiedział, że jak córka będzie po mnie, to ma przerąbane, bo mi się nigdy jadaczka nie zamyka :rofl:

1 polubienie

Haha, brzmi jakbym słyszała mojego męża :sweat_smile:

1 polubienie

Ojjj tak mi to często idzie w pięty , mam nadzieje ze z tego wyrośnie

Haha dokładnie, ja myślałam, że bunt dwulatka jest najgorszy, teraz przyszedł bunt trzylatka, który potrafi już “pyskować”, a co dopiero będzie później :joy: cały czas coś :stuck_out_tongue:

1 polubienie

A to chyba co roku coś jest ja to teraz mam bunt 6 latka

Ja mam regres senny albo ząbkowanie, ciężko zgadnąć :rofl:

Trzeba dużo cierpliwości :smiley:

Nie ma lekko :see_no_evil:

Ooo to chyba to samo.u nas… tez zastanawism sie nad tym czy to zabki czy regres snu… czy jeszcze jakas wirówka bo starszy chyba cos z przedszkola przyniosl bo od 3 dni brzuch boli i non stop w toalecie… :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To u nas póki co wirusów raczej nie obstawiam, ale skok i ząbkowanie możliwe, być może nawet kumulacja obu :rofl:

Oj, kumulacja skoku rozwojowego i ząbkowania to mieszanka wybuchowa :sweat_smile: Marudzenie, nieprzespane noce