Probowalam w chuście… nie pasuje mu totalnie… nie wiem czy probowalac kilka razy moze jakos.sie pr,ekona czy odposcic temat…a nosidla jakies sa dla 2 miesieczniaka? Fizjo chyba nie polecaja dla takich maluchow? Czy ja jakies takie?
Ja mam z firmy Tula w zestawie jak taka wkładka dla maluszka nosiłam pierwszego syna i teraz drugiego plecki mają proste nic się nie dzieje
O fajna fajne musze o tym poczytac
A jak to wszystko się uspokoi to bunt dwulatka wkroczy później przedszkole, szkoła, okres nastoletni i do końca życia już spokoju nie będzie
Dokladnie… male dziecko maly klopot, duze dzieci duzy klopot
Dokładnie, to prawda
Tak to racja co chwilę coś
No niestety każdy wiek przyniesie nowe wyzwania
Na razie przeraza mnoe moj 7 latek… smieje sie ze “wyszczekany” po mamusi, ale czasem i mamusi idzie w piety zdecydowanie za szybko dorastają
Nie wiadomo, czy się cieszyć, czy płakać, że po matce poszedł u mnie mąż powiedział, że jak córka będzie po mnie, to ma przerąbane, bo mi się nigdy jadaczka nie zamyka
Haha, brzmi jakbym słyszała mojego męża
Ojjj tak mi to często idzie w pięty , mam nadzieje ze z tego wyrośnie
Haha dokładnie, ja myślałam, że bunt dwulatka jest najgorszy, teraz przyszedł bunt trzylatka, który potrafi już “pyskować”, a co dopiero będzie później cały czas coś
A to chyba co roku coś jest ja to teraz mam bunt 6 latka
Ja mam regres senny albo ząbkowanie, ciężko zgadnąć
Trzeba dużo cierpliwości
Nie ma lekko
Ooo to chyba to samo.u nas… tez zastanawism sie nad tym czy to zabki czy regres snu… czy jeszcze jakas wirówka bo starszy chyba cos z przedszkola przyniosl bo od 3 dni brzuch boli i non stop w toalecie…
To u nas póki co wirusów raczej nie obstawiam, ale skok i ząbkowanie możliwe, być może nawet kumulacja obu
Oj, kumulacja skoku rozwojowego i ząbkowania to mieszanka wybuchowa Marudzenie, nieprzespane noce