Jak poprawić niskie libido

A ja mam pytanie. Czy któraś z Was próbowała może afrodyzjaków? Bo u nas jest podobny problem, również straciłam ochotę na seks oraz zastanawiam się nad tym jak podkręcić trochę atmosferę. Czy testowałyście może hiszpańską muchę?

Mnie przy karmieniu też bolało ze wzgledu na suchość. Ogòlnie hormony inne to i ochota mniejsza. Żel nawilżający ròwnież mi pomògł. Mucovagin dostałam próbki od lekarza i był ok :) Potem w aptece kupiłam feminium i też był fajny - taki naturalny:) 

Afrodyzjaków nigdy nie stosowałam. Jak również nigdy nie kupowałam tych wszystkich żeli Durex. To wszystko takie zapachowe i klejące. Po porodzie tym bardziej się nie sprawdzą. 

Kurczę ta mucha to serio tak działa ?

No dobra ale czy to o czym piszesz to nie jest aby hiszpańska mucha o ktorej tutaj piszę? ^^

pawdziwą przyjemność odczułam dopiero chyba z 4 msc po porodzie :D a jakby mi ktoś powiedział ze po 6 tygodniach juz było ok to chyba nie uwierze xD

Olaleksandra ja też nie uwierzę że w tak krótkim czasie może być ok. 

Ja też nie uwierzyłabym

...

Mi osobiście pomogły suplementy diety, oczywiście te naturalne jak maca czy korzeń żeń-szeń, ashwagandha. Wiadomo, że od razu po jednej kapsułce nie zadziała ale po miesięcznej kuracji jest poprawa i jest dużo lepiej. Mąż zadowolony a ja mam lepsze samopoczucie. Suplementy kupuje na alphavit https://alphavit.pl/libido-c-65_71.html. Kupicie tam też coś dla swojego starego. ;-)

Dla mnie również to nie do pomyślenia :) Długo trwało zanim znów zaczęłam czerpać przyjemność po porodzie. Chyba z pół roku od porodu musiało minąć. 

Mi też ciężko uwierzyć w taki nagły cud. Tym bardziej, że najwięcej ograniczeń siedzi w naszej głowie 

Ja to obawiałam się, że po porodzie za mocno mnie zszyli i zostanie dyskomfort.. dopiero po ok pół roku wszystko unormowało się na szczęście;) 

Mnie po pierwszym zszyli mocniej bo sobie za krótką nić przygotowali. Dopóki szwy się nie rozpuściły i położna mi nie zdjęła tych z zewnątrz strasznie ciągnęło 

Jednak trzeba czasu, ja ogólnie jestem po cc i nie miałam problemów ale wiem że może to być dla Was trudne 

Ewentualnie jakaś fajna seksowna bielizna jak tutaj:

https://redarena.pl/seksowna-bielizna-erotyczna

Czy gadżety erotyczne do sypialni :) W dłuższych związkach seks potrafi stać się nudny, bardziej przewidywalny. ludzie przestają go w końcu uprawiać. A warto jest o tę sferę dbać, sprawić aby zaczeła przynosić nam większą satysfakcję. 

Też uważam, że czas jest istotny a na siłę nie ma co 

Ja to zawsze za dużo naczytam.sie a później porównuje ze sobą;) organizm jednak każdy inny jest ;)

Zabiegani, przepracowani padamy na twarz, a gdzie tu jeszcze wskrzesić ogień?

Broniecka trzeba kombinować choć nie zawsze jest łatwo gdy posiada się w domu juz dzieci 

Trzeba trzeba to bardzo istotne

Z dziećmi to już nie ma już tak beztrosko :D