Jak poprawić niskie libido

Ciekawe, nigdy nie stosowałam takich produktów.

Nigdy nie wierzyłam w takie specyfiki :) Raczej potrzeba spokojnej głowy , wypoczynku i mniej stresu :) A pracując i mając już większe dzieciaczki w domu to czasem ciężko :) 

Dobrze jest wyjechać :) Odcięcie się od codzienności i pracy potrafią zdziałać cuda ;D

Dokładnie. Też nie wierzę w te suplementy;). Bardziej by się przydał odpoczynek i relaks, bo jak człowiek taki umęczony to raczej o spaniu marzy i nic wiecej;))

Zgadzam się. Wydaje mi się, że lepiej zainwestować w dzień w spa albo zrobić sobie domowe spa :D kąpiel, świece, masaż to potrafi zdziałać więcej niż specyfiki z apteki.

Oj tak ja polecam dzień w spa,  z kwasem  na buzi :D libido jak tralala po tym ,hahahhaha ;)  

Czasem mała zmiana, jak np. pozbycie się schematu, ze seks to tylko wieczorem, po prysznicu, w łóżku. Przełamanie takiej rutyny czasem działa cuda i okazuje się, ze coś co np. wydawało się ze jest dla nas nie do przejścia, np. seks po przebudzeniu jest czymś super. Jeśli daleko Ci do gadżetów (ja byłam bardzo anty nastawiona) to może pingwinek Cię zaciekawi. Wyglada bardzo niewinnie, wcale nie jak zabawka erotyczna, a wiem, ze odmienił życie seksualne wielu osobom 🙂
Mogę polecic również te zioła:
https://loremvit.pl/produkt/libido-zmysly-i-sila/
Są całkowicie bezpieczne i znane od dłuższego czasu

Taki paradoks, ale libido bardzo spada po antykoncepcji hormonalnej. Nie chcę do niej wracać, ale nie chcę trzeciej ciąży. Nie wyobrażam sobie używać prezerwatyw do końca życia. Dobrze jakby mąż poddał się wazektomii, ale czy da się namówić? Chłop się boi, że to bolesne, jakby sam poród to jakaś przyjemność była... 

MamaMałej Majki chyba bym nie zmusiła męża do wazektomi, nigdy nie wiemy jak nam się życie potoczy i tak naprawdę nie da się tego już cofnąć. 

No jeżeli chodzi o wazektomie to faktycznie z racji tego że to mu musimy ciągle się zabezpieczac to jak najbardziej ale z drugiej strony nie wiadomo co się wydarzy Za kilka lat 

Nigdy nie myślałam o tym żeby nawet rozważać wazektomie . Myślę że wspólnymi siłami bysmy dążyli do tego aby uważać 

Ciagle reklamy od tej samej osoby…

1 polubienie

Też zauważyłam te reklamy non stop

Dlatego takie posty trzeba od razu zgłaszać :wink:

1 polubienie

Ja zauważyłam ze im więcej uprawiam seksu tym więcej mi się go chce" Myślę, że to jest zdanie-klucz, też tak mam. Też jestem na antykoncepcji hormonalnej, do tego codzienna gonitwa, nawał spraw sprawia, że trudno znaleźć i czas, i ochotę na seks (związek z ponad 8 letnim stażem). Do tego dla każdego “niskie libido” oznacza co innego - 2 razy w tygodniu czy raz na miesiąc. Może spróbuj nakręcić się wcześniej poprzez filmy erotyczne, które wprawią Cię “w nastrój”?

Czasami warto jest również sprawdzić sobie hormony:

https://rcmskawina.pl/zakres-uslug/

Mogę dać namiar na przychodnię w Skawinie, można zapisać się tam do ginekologa oraz zrobić odpoweidnie badania.

1 polubienie

Ooo rany a chodziłaś do Dr Strusa tam??? Znakomity lekarz , poznałam go ,gdy leżałam na Kopernika w ciąży na patologii.
Swoją drogą dobrze,że polecasz bo oni mają swoje laboratorium mikrobologiczne i duzo bardziej szczegółowo robią badania niz w sieciowych pkt typu diagnostyka czy alab

Dziewczyno miałam podobnie jak ty po 2 latach małżeństwa jakby coś się skończyło, straciłam zainteresowanie mężem ale wiem że to nie jego wina. W nim nic sie nie zmieniło był taki sam jak dawniej dbał o siebie, siłownia, dobrze zarabiał, nic do zarzucenia. Powiem ci szczerze że wina w 100% była po mojej stronie bez dwóch zdań. Na szczęście zdałam sobię z tego sprawę i zaczęłam coś z tym robić. Próbowałam różnych kropelek na pobudzenie typu Yohimbina, Hiszpańska Mucha, tabletki z Apteki i nic za bardzo nie pomagało ale wyczytałam gdzieś na forum że są jakieś tabletki które mogą ruszyć najbardziej zimna rybkę czyli kogoś takiego jak ja. Nazywają się Feminam Libido. Najpierw zaczęłam brać przed seksem jak zalecali 3 razy więcej niż napisane na opakowaniu czyli zamiast 1 to 3 tabletki. Powiem ci że po około godzinie nigdy wcześniej nie miałam takiej ochoty na seks !!!. Coś wspaniałego myślę że chyba miałam nawet orgazm “cokolwiek to znaczy” . Teraz biorę codziennie po jednej tabletce i mam ciągły stan lekkiego pobudzenia w dodatku te tabletki zmieniły mi trochę charakter nawet, ubieram się bardziej wyzywająco a kiedyś tylko spodnie, mam więcej siły do pracy i ogólnie nawet zaczęłam chodzić z mężem na siłownię !!!