Jest bardzo trudne. Ale już po dwóch dniach widzę że jest lepiej mam nadzieję że będzie coraz lepiej
Musi być ! ![]()
Po 30 latach i mają kontakt
dla niektórych to irracjonalne , rozwód i do widzenia - każdy w swoją stronę a tu relacja miedzy Twoimi rodzicami trwa nadal . Opieka i hmm troska ?
Bedzie lepiej, po pochmurnych dniach pojawiają się promyki słońca ![]()
![]()
![]()
![]()
Mają kontakt mają wspólnych znajomych. A dużo się zmieniło ponad wszystko, jak ojciec wylądował w szpitalu i wręcz ona wyciągnęła go, bo inaczej by nie przeżył.
A tak mają wspólne dziecko, wnuki i też właśnie wypracowali fajną relację dla dziewczynek. Spędzać urodzinki itp
To super że się dogadali i potrafią sobie pomagać!
Najważniejsze, że potrafią się dogadać ![]()
No to prawda, rzadko się spotyka ludzi którzy tak dobrze się dogadują i sobie pomagają po rozwodzie. To jest super
Dokładnie, często są jakieś kłótnie itd , więc super , że tak się dogadują ![]()
Oh tak to cos vo przechodze wlasnie teraz staram sie kiedy tylko koge polezec aby odpocząć bo spac to ciezoo zawsze jak malutka zasypia to staram sie skozystac z tego czasu aby jak najwiecej zrobic i nadrobic roznych prac . Oczywiscie jak mąż jest to mam dluższe chwile ulgi ale daleko nie uciekne poniewaz karmie piersią.
Bardzo dziękujemy za komentarz i poruszenie wielu ważnych tematów ![]()
Wspaniale, że możesz liczyć na męża
![]()
Dziękujemy za komentarz
![]()
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem
![]()
Ale mam do nadrobienia ! Chwilę mnie nie było a tyle nowych wątków . A w temacie tego mam pytanie . Czy macie takie uczucie że w ogóle nie chce wam się spać ? Ja nie odczuwam zmęczenia w sensie że ziewam „ ale mi się chce spać „ i myślę że to już chyba nie jest normalne
Tak, mam tak czasami ale tylko wtedy jak się wyspałam w danym dniu. Ostatnio synek przespał 9 godzin, obudził się na karmienie i poszedł dalej spać. Wtedy bez przerwy przespałam 8 godzin a później 2
więc wieczorem już mi się spać nie chciało. Ale zazwyczaj tak dobrze nie mam, więc zasypiam od razu jak kładę się do łóżka
Ja też nadrabiam bo mnie troszkę mniej było w tym miesiącu na początku ![]()
To wszystko swiadczy o Twojej Mamie, tak jak napisalas, Aniol nie kobieta. Niektorzy potrafia byc ponad wszystko🩷
Powiem tak jak dziecko wiele rzeczy mnie denerwowało w jej postępowaniu bo za bardzo stawiała często innych ludzi ponad rodzinę ponad siebie, teraz będąc dorosłą widzę to całkiem inaczej
Szczerze przyznam , że mi się chce cały czas spać
jak wstaje to za godzinę znowu bym poszła spać ![]()
Przy pierwszym dziecku chodzilam z nim spac na drzemki
przy dwojce wieczorami staram sie klasc wczesniej i korzystac z czasu zanim nastapi jakas pobudka ![]()