Jak odpoczywają mamy?

Jest bardzo trudne. Ale już po dwóch dniach widzę że jest lepiej mam nadzieję że będzie coraz lepiej

2 polubienia

Musi być ! :heart:

Po 30 latach i mają kontakt :white_heart: dla niektórych to irracjonalne , rozwód i do widzenia - każdy w swoją stronę a tu relacja miedzy Twoimi rodzicami trwa nadal . Opieka i hmm troska ?

Bedzie lepiej, po pochmurnych dniach pojawiają się promyki słońca :sunny::orange_heart::hugs::hugs:

2 polubienia

Mają kontakt mają wspólnych znajomych. A dużo się zmieniło ponad wszystko, jak ojciec wylądował w szpitalu i wręcz ona wyciągnęła go, bo inaczej by nie przeżył.

A tak mają wspólne dziecko, wnuki i też właśnie wypracowali fajną relację dla dziewczynek. Spędzać urodzinki itp

2 polubienia

To super że się dogadali i potrafią sobie pomagać!

1 polubienie

Najważniejsze, że potrafią się dogadać :smiling_face:

1 polubienie

No to prawda, rzadko się spotyka ludzi którzy tak dobrze się dogadują i sobie pomagają po rozwodzie. To jest super

Dokładnie, często są jakieś kłótnie itd , więc super , że tak się dogadują :slight_smile:

Oh tak to cos vo przechodze wlasnie teraz staram sie kiedy tylko koge polezec aby odpocząć bo spac to ciezoo zawsze jak malutka zasypia to staram sie skozystac z tego czasu aby jak najwiecej zrobic i nadrobic roznych prac . Oczywiscie jak mąż jest to mam dluższe chwile ulgi ale daleko nie uciekne poniewaz karmie piersią.

Bardzo dziękujemy za komentarz i poruszenie wielu ważnych tematów :heart:

1 polubienie

Wspaniale, że możesz liczyć na męża :revolving_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za komentarz :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 polubienia

Ale mam do nadrobienia ! Chwilę mnie nie było a tyle nowych wątków . A w temacie tego mam pytanie . Czy macie takie uczucie że w ogóle nie chce wam się spać ? Ja nie odczuwam zmęczenia w sensie że ziewam „ ale mi się chce spać „ i myślę że to już chyba nie jest normalne

1 polubienie

Tak, mam tak czasami ale tylko wtedy jak się wyspałam w danym dniu. Ostatnio synek przespał 9 godzin, obudził się na karmienie i poszedł dalej spać. Wtedy bez przerwy przespałam 8 godzin a później 2 :smiley: więc wieczorem już mi się spać nie chciało. Ale zazwyczaj tak dobrze nie mam, więc zasypiam od razu jak kładę się do łóżka

1 polubienie

Ja też nadrabiam bo mnie troszkę mniej było w tym miesiącu na początku :wink:

To wszystko swiadczy o Twojej Mamie, tak jak napisalas, Aniol nie kobieta. Niektorzy potrafia byc ponad wszystko🩷

1 polubienie

Powiem tak jak dziecko wiele rzeczy mnie denerwowało w jej postępowaniu bo za bardzo stawiała często innych ludzi ponad rodzinę ponad siebie, teraz będąc dorosłą widzę to całkiem inaczej

Szczerze przyznam , że mi się chce cały czas spać :wink: jak wstaje to za godzinę znowu bym poszła spać :wink:

1 polubienie

Przy pierwszym dziecku chodzilam z nim spac na drzemki :slight_smile: przy dwojce wieczorami staram sie klasc wczesniej i korzystac z czasu zanim nastapi jakas pobudka :stuck_out_tongue:

2 polubienia