Jak długo byłyście po porodzie w szpitalu?

u nas w szpitalu wypisują po cc w 5 dobie po porodzie, mnie udało się wyjśc w zasadzie w 4 dobie bo okazało się że w drugim szpitalu musieli zrobic kwarantanne po ospie i dzięki temu wcześniej wyszłam, a przed porodem leżałam tydzień więc nie mogłam się doczekac juz powrotu do domu

Każdy szpital ma swoje terminy. Ja leżąc 6 dni czekałam z niecierpliwością na dzień wypisu.

W szpitalu w którym rodziłam moją córeczkę mama z dzieckiem zawsze musi zostać na obserwacji przez pełne trzy doby. Ja z racji tego że urodziłam małą w poniedziałek o 19,30 do domu wyszłam dopiero w piątek rano. dla nas był to szczególny dzień bo w sobotę przypadała Wigilia i udało nam się na święta być w domu

Ja rodziłam sn i szybko wyszłam. Urodziłam we wtorek tuż przed północą, a w piątek wróciłam z córeczką do domu. Dziewczyna rodząca równolegle ze mną przez cc wychodziła w sobotę.

Ja miałam cesarkę i w trzeciej dobie mogłam już iść do domu .Szkoda tylko że bez małej bo z powodu problemów z serduszkiem była przewieziona do innego szpitala :frowning:

My wyszłyśmy w drugiej dobie. Urodziłam w czwartek o 10 a w sobotę około 13stej byłyśmy już w domku

Po CC 4 doby a po naturalnym 3 doby:-)

Miałam cc i wypisali nas w 6 dobie

Po 6 dniach , dodam że miałam cc w 41 tc. :slight_smile:

Ja zostalam wypisana po 5 dobach rodzilam naturalnie

Ja do szpitala pojechałam w poniedziałek,we wtorek rodziłam i po cesarskim cieciu wyszłam do domu w sobotę.Już nie mogłam się doczekać kiedy będziemy z synkiem w domu.

Byłam po cięciu cesarskim.Do domu wyszłam po tygodniu,a córcia została,bo leżała jeszcze w inkubatorku,do domu wyszło po dwóch tygodniach.

U nas w szpitalu podobno po porodzie sn wychodzi się po 2 dniach, a po cc po 3-4. Ja z synkiem wyszłam po tygodniu, ale to dlatego, że miał infekcję. Jakbyśmy mieli zostać jeszcze choć dzień dłużej, to chyba bym zwariowała, tym bardziej, że przed porodem leżałam na patologii ponad 2 tygodnie.

Ja urodziłam w nocy z wtorku na srodę a do domu wyszłam rano w piątek. czyli w szpitalu po porodzie spędziłam dwie doby.

A ja cc miałam w czwartek a w niedzielę rano byłam juz w domu… I jeszcze lekarz na o chodzie pytał co my tu robimy tak długo:)

ja miałam cc we wtorek o 19, a w piątek byliśmy już z dzidziusiem w domu :slight_smile:

JA po cc wyszlam w 4 dobie.

ja po cc wyszłam w 7 dobie ale dlatego że dostawałam antybiotyk. Normalnie wyszłabym w 5 dobie.

Ja wyszłam w 3 dobie po porodzie :slight_smile: Oczywiście rodziłam naturalnie

My wyszłyśmy po cesarskim cięciu już w 3 dobie:)
Z maluszkiem było ok ze mną też więc wypuścili nas dość szybko:)