Ja tam musiałam się nauczyć ogarniać takie rzeczy z córką
niestety ale córka w dzień woli szybkie drzemki, czasami trwają 20/30 minut, więc e tym czasie i tak za wiele bym nie zrobiła ![]()
Te krótkie drzemki potrafią być wyzwaniem, bo niby chwila spokoju, a za mało, żeby coś ogarnąć ![]()
No u nas to w ogóle najlepiej jest jak ja gdzieś wyjdę na czas drzemki
bo jak zostawię ją z teściową i gdzieś jadę, to ona śpi i śpi ![]()
a jak jestem w domu, to 30 minut i już się budzi ![]()
To naprawdę ciekawe, jak dzieci wyczuwają obecność mamy, nawet podczas snu. ![]()
A jak wyczuwają, że mama chce coś zrobić
ja tylko pomyślę o prasowaniu albo swojej drzemce, to córka ma oczy jak 5 złotych ![]()
![]()
Ja do rodzicow mam 2km i szczerze mowiac to pomagaja mi jedynie jak musze jechac do lekarza to starszakow odbiora z przedszkola a tak to zero pomocy. Mama jest zdania ze ona juz swoje dzieci wychowala i jej nikt nie pomagal to ja tez mam sama sobie radzic…
Telepatia ![]()
![]()
też tak miałam.
Niektórzy tak mają niestety. Moja teściowa jest z tych ludzi i jeszcze twierdzi że teraz dzieci powinny jej pomagać. Ja teraz ręka złamana ani małego nie przebiorę ani nie wykąpie. Mąż jest na opiece 14 dni i się szanowana teściowa dowiedziała o tym więc zadzwoniła że jak ma wolne to by mamie drzewo porąbał bo siedzi w domu:rofl:![]()
i uwaga hit zadzwoniła do męża (nie do mnie) czy mnie ręka boli bo się dowiedziała że złamałam. A jak powiedział że mam ortezę to nakazała ortopedę zmienić bo powinnam mieć gips ![]()
![]()
nie wiem co sądzić ![]()
![]()
Nie wiem czy orteza czy gios to nie to samo
siastra jak miala peknieta srodstopie to tez miala orteze a nie gips…
No ja tesciowej juz nie mam ale jak byla to nie zajmowala sie wnukami… a mama to tak jak pisalam swoje wychowala i teraz ma lajt ![]()
No podobne. Ortezę można zdjąć kiedy się chce. Chyba jak by mnie zobaczyła tak jak teraz siedząca bez ortezy to by umarła ![]()
![]()
Zawal murowany ![]()
No siostra do kapania sciagala bo jednak teocge w nim chodzila z 4m jak nic
Spora ale juz bardzo duzo chce pomagac przy malym
i to jest fajne ;p sam sie do tego garnie ![]()
Ja ściągam jak siedzę i ćwiczę i jak nic nie robię w sensie ręką bo jednak mnie wkurza ![]()
![]()
@magdallenka08971 to witaj w klubie ![]()
Jak tam u was ? Jak z waszym czasem ?
bo ja ostatnio mam go tak mało
U mnie podobnie caly czas na wysokich obrotach
ale jutro ide na imprezę z okazji dnia kobiet ![]()
Ale super ! My z dziewczynami też wychodzimy , tak się złożyło że moja przyjaciółka jest w 9tc i jej dwie koleżanki też sa w ciąży i wszystkie mamusie z brzuszkami wychodzimy na pogaduchy ![]()
Wow to team idealny xd
Ja ostatnio mam trochę więcej czasu. Z mężem się umówiłam w które dni i o której godzinie potrzebuje chwili dla siebie żeby iść pobiegać czy poćwiczyć. Mam też wychodne i raz na jakiś czas umawiam się z koleżankami. Korzystam z okresu kiedy synek nie jest tak bardzo wymagający, po początki były bardzo ciężkie, nawet nie miałam czasu żeby wziąć prysznic dopóki mąż nie skończył pracy ![]()
To super udanego spotkania ![]()