Jak dbacie o siebie przy małym dziecku?

Oj tak tak, skąd ja to znam :rofl:

to chyba każda z nas tak miała :sweat_smile:

1 polubienie

Oj chyyba tak :smiley:

Dokładnie zgadzam się

U nas podoby wiek ;p 7 latek i 2 miesięczniak… ciesze sie ze mam teściow i rodzicow blisko bo mlody w zerowce ma duzo pozalekcyjny zajec, 3 razy w tygodniu piłka nozna, raz angielski i raz rehabilitacja… takze nie mamy wolnego popoludnia… a czasem pogoda taka ze ciezko z malym jechac na trening i stac albo jeździć wozkiem wokoł stadionu… czasem takie zawiezienie i odebranie jest zbawienne, zwlaszcza.ze.tata wraca pozno :slight_smile:

1 polubienie

Możliwe :rofl:

2 polubienia

ooo u mnie tez będzie różnica wieku 7lat i 2 miesiące .

1 polubienie

Spoora róznica

Jak śpi, bawi się sam w łóżeczku czy też gdy ktoś inny się nim zajmuje .

O to fajnie masz jak ktoś inny sie dzieciątkiem zajmie. U mnie niestety jak spał albo bawił się sam to na szybko obiad ogarnialam i całą resztę :woozy_face:

1 polubienie

Ja tak samo, jak tylko mała spała to od razu leciałam z obiadem, praniem i całą resztą… zero chwili dla siebie

1 polubienie

Oj to pewnie większość z nas tak miała

ja mieszkałam z rodzicami często bawili się z małym , duże odciążenie . dobrze na początku jk się mieszka blisko siebie :wink:

1 polubienie

Zazdroszczę… Ja mam 25 km do rodziców, a do teściów 10, więc trochę dalej, przez co nie jest tak łatwo się spotykać i pomagać na co dzień a to dużo ułatwia

1 polubienie

25 km to nie tak dużo . wiadomo pewnie częściej z rodzicami się idzie dogadać.
ja do swoich mam 10km tak ze chwila i jestem :wink:

1 polubienie

Racja, ale niestety nie zawsze mogę tak szybko wpaść do rodziców, żeby mi popilnowali, bo często mam coś do załatwienia albo do zrobienia.

1 polubienie

Fajnie mieć ich blisko :slight_smile:

2 polubienia

Oj tak, najlepsza pomoc na którą zawsze można liczyć :smiling_face:

1 polubienie

Jak dziecko śpi albo bawi się samo, to szybko trzeba zrobić obiad i inne rzeczy. Chwila spokoju, a i tak pełno roboty

w praktyce to często tego spokoju brakuje , nawet jak dziecko zaśnie :wink: