Jak dbacie o siebie przy małym dziecku?

U nas kolo Krakowa jak byliśmy w zywcu to bylo gradobicie , wiatę nam strzaskało ;( dobrze ze aut nie mielismy aut na podwórku bo byłby też strzaskane :confused:

masakra… do nas znowu idzie jakaś fala burz i dostałam alert RCB
ale straszne są teraz te pogody, mieliście szczęście , że nie mieliście na podwórku

Kurde ;( jednym na wycieczce bylismy a drugie u mechanika…

Rolnicy maja tragedie :frowning: dzis byli potencjalni klienci ogladac auto bo mamy na sprzedaż to mowili ze cała plantacje borowki amerykańskiej sasiadowi zbił grad ;( okolice Inwałdu , Zatora

Ja też dostałam już 2 razy alert RCB ale akurat nas omija, czasami troszkę popadało i to tyle, żadnej burzy

1 polubienie

Wczoraj niedaleko nas zerwało dach z domu… więc u nas ostatnio groźne są te burze ;/

Dzisiaj widziałam ktoś dodał zdjęcie jak grad wielkości piłki do golfa rozwalił szklarnie , nas póki co ominą i oby tak zostało

też mi to niedawno wyskoczyło na fb, straszne…

my niestety nie mamy garażu i boję się o auto ;/

Jak kiedyś nie mieliśmy garażu a przyszła nawałnica to mąż powiedział że pojedzie na stację benzynową jak zacznie padać duży grad , mamy blisko a zawsze to jakieś zadaszenie . Ale też pamiętam jak z dwa lata temu pojechaliśmy na krótki urlop i była taka burza … ludzie obok z domów razem z mężem stali i czekali czy będzie grad żeby kołdry na auto rzucać . Grad jest bardzo nieprzewidywalny

1 polubienie

Ojej, straszne… niestety z natura nigdy niewiadomo, jest nieprzewidywalna

2 polubienia

Masz rację, z naturą nie ma żartów…

2 polubienia

Oj tak, lepiej zapobiegać niż potem płakać nad wgnieceniami… wszystko lepsze niż poniszczone auto

1 polubienie

U nas tez codziennie alerty ale na szczescie jakos w miare nas uszczedza, ale jak widzialam te filmiki.na FB to przerazajace… trzymajcie sie cieplo dziewczyny :heart:

Nas na szczęście ominęło… ale to co dzieje się w innych miejscach to jest szok

Też widziałam te filmiki i zdjęcia , straszne… mega współczuję

1 polubienie

U mnkr tez alerty ale przechodzi bojiem wszystko… pokropi i tyle a okokiczne miasta dostaja w kosc :see_no_evil:

Jejju, nie wiem jak u Was ale na pomorzu, w tym roku może jeden/dwa dni ciepło a tak ciągle pada i jest zimno ;/

U mnie jest w miare… w tygodniu bylo takie 25-28 stopni ale do tego byl wiatr a wieczorami deszczyk

U nas też ciągle burza , wiatry i deszcz

taki mąż to skarb :wink: mój to niestety taki spostrzegawczy nie jest :stuck_out_tongue_winking_eye: