No to i ja chyba zakupie to tanie CUDO xD
Ja mam szczotkę do mycia butelek z dużą i małą szczotką. Małe szczoteczki dołączane są również do butelek canpolu, z których na początku korzystaliśmy.
Szczoteczka do zębów na to nie wpadłam super pomysł. Bardzo fajne są też butelki samosterylizujące które umieszcza się w mikrofali i po 90 s. są gotowe do użytku.Nie potrzeba wówczas sterylizatora który jest drogim urządzeniem
Samą woda i płynem się dokładnie nie umyje, zdecydowanie co jakiś czas trzeba butelki porządnie wyszorować szczotką, ja mam taka z Canpolu i bardzo sobie ja chwalę.
Mraczek ja mam tą samą, tylko oczywiście różową
I też sobie chwalę ![]()
a ja mam szczotkę z aventu była jako gratis do zestawu butelek i też mi się bardzo dobrze szoruje nią butelki, ale szczoteczka sprawdza się np przy wąskich butelkach
mraczek , takiej szukam … Canpol , zapamietam i dzis bede szukała …bo mam jedna taka ale bez tej gabki u góry …używam tylko do słoików
sijle już Ci pisałam , ze słodzisz :D? Zostawie rodzine na rzecz Twojej osoby i sie zdziwisz ;D
Znalazłam w dzieciecym za niecałe 11 zł , dziekuje :*
Może być, weź tylko młodego. Myślę, że zaoszczędzimy sobie nerwów jak zamieszkamy razem ![]()
a mnie te szczotki skręcane jakoś nie podchodziły, zawsze ilekroć czyściłam butelki to mi się rozlatywały po tygodniu, chyba lepsze sa te zatapiane włosy od szczotki, chociaż nie sprawdzałam, bo w końcu na gąbki się przeżuciłam;)
Anita ja mam taką, dostałam gratis więc korzystałam i nadal korzystam, nieraz szoruję nią bardzo mocno i nic się nie dzieje, ale do mniejszych butelek używam po prostu gąbki bo jest mi nawet wygodniej

Ja zawsze myślałam, że takie gadżety to mi są nie potrzebne, ale gdy dzięki uprzejmości LOVI otrzymałam ich szczotkę do butelek, stwierdziłam - kurcze ale to fajne. Wreszcie łatwo i dokładnie mogłam wyczyścić butelki oraz smoczki.
Jest trwała, włoski nie wypadają, mają odpowiednią twardość by wszędzie wejść i wyciągnąć zabrudzenia. A elastyczna końcówka ładnie czyści zakamarki w smokach. Bardzo przydatny gadżecik;)
Ja też mam szczotkę z Canpolu. Używam jej już parę miesięcy i nic się nie rozwala. Była tania, a bardzo solidna.
tak ja tez zakupilam taka szczotke do czyszczenia butelek z campolu i jestem z niej bardzo zadowolona ![]()
Ja do mycia butelek i smoczków używam zwykłego płynu do naczyń i szczotki z Canpolu. Następnie wszystko sterylizuję w sterylizatorze parowym.
Nie używam specwalnego płynu, myje płynem do naczyń
A jak wam sie sprawdzaja te szczotki od Lovi?
Ja przez długi okres czasu używałam szczotek okrągłych, jednak nie wiem czy źle ich używałam czy co ale zazwyczaj po tygodniu włosy ze szczotek wypadały i szczotki trafiały do kosza, potem się przeżuciłam na gąbki do mycia, dodam ze do mycia butelek miałam osobną gąbkę nizeli do naczyń;)
Anita dla mnie rewelacja ta szczotka, bo te okrągłe nie doczyszczają dna w butelce lub jak za mocno dociskałam to tym metalem drapałam butlę, a ta szczotka z LOVI jest dobrze wyprofilowana, ma długi uchwyt więc nie szuram palcami po obrzerzach butelki.nie rysuje wcale butelek. Nie wiem tylko czy będzie się odbarwiać po soczkach marchwiowych. Włosy z ńiech nue wypadają, ale ja używam jej dopiero 2tyg.
No u mnie po tygodniu siadały takie szczotki, ale były jakby skręcane zastanawiałam się nad takimi z wtopionym jak by włosem i wlaśnie Lovi chyba takie są;)
Ja przeszłam się na gąbkę, bo już miałam dosyć ciągłego kupowania tych szczotek ![]()
Do mycia butelek u pierwszej córeczki stosowałam szczotki okrągłe skręcane i nie byłam z nich zadowolona szybko się psuły i szybko musiałam kupować następne, a teraz zamierzam kupić tą z LOVI bo szwagierka ma i bardzo sobie chwali