Ja też właśnie zwracam uwagę na opinie i komentarze;D wtedy nie ma co się martwić , ze coś będzie nie tak:p
Witaj na forum #teamLOVI!
Ja też właśnie zwracam uwagę na opinie i komentarze;D wtedy nie ma co się martwić , ze coś będzie nie tak:p
Halmanowa to trafiłas na uczciwą panią. Dobrze to potem świadczy o takich ludziach i jednak potem człowiek ma więcej zaufanie do zakupów na takich portalch
Miła agoda masz racje tez zwróciłam na to uwagę;) ale czytałam jakiś czas temu ze jena pani narzekała ze niby za darmo a jednak ludzie sie umawiają nie przyjeżdzają albo jeszcze marudza że w kiepskim stanie;(
Niestety taka mentalność..
Ostatnio wystawiliśmy z mężem regał na książki z opisem i mnóstwem zdjęć. Za darmo. Nam się nie przyda już.
Stan bdb bez uszkodzeń.
Pan przyjechał i jeszcze mi narzekał... ze ciezki że mogliśmy rozebrać.
A w ogłoszeniu było jasno napisane co i jak...
I miałam ochotę Pana zwyczajnie wyrzucić.
Ale stwierdziłam że dla dobra Malucha zacisnę zęby i nie będę się denerwować 🙂
Kalusia serio? Za darmo i jeszcze narzekał? Szkoda że sobie nie zażyczył wnieść do auta, zawieźć do domu i poskładać... Kurde ludzie to jednak mają tupet
Niektórzy ludzie to taki typ że co by nie zrobić to im i tak źle bo muszą sobie ponarzekać poprostu. Albo uważają że im się wszystko należy.
No jak coś jest za darmo to jak kto to bierze to powinien być wdzięczny i podziękować a nie narzekać jeszcze.
Dla.mnie głupio byłoby narzekać skoro ktoś coś oddaje za darmo.. jak już coś to wystarczyłoby podziękować i nie brać jeżeli coś nie pasuje.. ludzie to maja tupet..
Chociaż ja ostatnio szukałam nakrętek na wentylki do wózka i poszłam do sklepu rowerowego.. tam skierowali mnie do serwisu bo nie mają w sprzedaży.. poszłam do serwisu i dostałam 4 za darmo co mnie zdziwiło bo w tych czasach za najmniejsza rzecz trzeba płacić.. to tak jakbym powiedziała jemu żeby jeszcze na wentylki w wózku je ponakrecal ;)
Zgadzam się z Wami. Ludzie to są tacy niewdzięczni czasami że Hej. Za darmo i jeszcze narzekają i nosem kręcą. Szok
Dlatego jak chciałam się pozbyć regalu to dałam tak symboliczną kwotę jak za darmo 😅 pan przyjechał w trymiga, zabrał i był mega szczęśliwy 😁
Ja też już chyba wyleczę się z oddawania zupełnie za darmo :)
Tak na olx chyba wszystkomającego małe kwoty pójdzie :)
Powiem Wam, że ludzie to na prawdę czasami są tacy niewdzięczni, że głowa mała.
Ja wystawiłam pozostałe płytki z łazienek i najlepiej jakbym jeszcze zawiozła komuś na miejsce je, bo problem mają zeby odebrać osobiście, bo nie wyobrażam sobie wysyłać je kurierem, bo to jest gabaryt i musiałaby jedna płytka jechać na palecie....
Mój mąż wystawia wszystko co mamy na zbyciu po 10 zł i ludzie to kupują.
Oj zdecydowanie ludzie są wybredni wręcz bezczelni.
Ja sprzedawałam łóżko z materacem który kosztował hohoho tysiące bo dobra firma to ludzie do mnie pisali czy nie oddam za darmo jeżeli ogłoszenie ma tydzień.
Ja to jak coś sprzedaje to często za śmieszne pieniądze bo nie chcę żeby coś mi zalegało tylko żeby szybko poszło. Ale są tacy co i tak się targują.
Serio za darmo to nawet bym nie pomyślała żeby narzekać, przecież nie musiał/musiała brać, a nie pasuje to może oddać czy nawet sprzedać dalej, nic na tym nie traci.
My też wystawiamy za niewielkie kwoty. Byle się pozbyć tego co nam zalega. I co ważne nie sprzedajemy rzeczy które do użytku się nie nadają. A czasem to widzę ogłoszenia sprzedaży takich rzeczy ze się dziwię... I to za niemałe kwoty.
Tez to zauwazylam … albo rzeczy droższe niż w sklepie 🤪
Ja nieraz widują rzeczy na Vinted używane za taką cenę, że już chyba wolałabym kupić nowe. Niektórzy przeginają. Ja wolę wystawić za małe kwoty, żeby szybko sprzedać i pozbyć się tego, co mi zalega.
Ja tak samo , gdzie ro wszyatko trzymać i zreszta po co , chyba po to się wystawia żeby się pozbyć 😅
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.