Jak często robicie zakupy

Monia, dokładnie, rozdawnictwo przekłada się na wzrost cen. Państwo nie ma swoich pieniędzy, ma tylko to, co zabierze obywatelom.

Ci, którzy zarabiają mniej dostaną sto złotych więcej wypłaty, coś tam na dziecko, a w ostatecznym rozrachunku na przestrzeni lat okaże, że więcej ci zabrali niż dali i nasze dzieci będą na to całe życie pracować.

Mi tam nie trzeba dawać żadnych pieniędzy, tylko niech mi przestaną zabierać, a sobie poradzę :)

My robimy zakupy duże w sobotę, a potem w ciągu tygodnia jeszcze chodzimy po takie drobniejsze.

Urszula ale co kusiło? Zakupy? 

Hahhaha to w sumie jakiś sposób 😂

Promocyjne ceny pewnie:D lepiej czasami nie wiedzieć żeby nie kusiło:D

hehe racja ;) ja też co chwila wchodze na różne aplikacje patrząc promocje;) i w sumie fajnie jest kupić coś okazyjnie bo sie przyoszczedzi ale gorzej jak tych promocji pełno wszedzie;)

Ja też tak wchodzę na te aplikacje i wiecznie coś kusi :P  ale jakoś odinstalować nie mogę 😁

Oj tak :D Po to te aplikacje żeby przypominać o sobie i kusić promocjami :D Ja aplikacji sklepowych mam mało bo wszędzie chcą dane ,a tego nie lubię :D 

A ja właśnie w ostatnich dniach skusiłam się na zainstalowanie aplikacji Sinsay i SMYK. No kuszą te małe ubranka i zabawki :)

Teraz promka w biedronce jest za książki, zabawki I tekstylia. Przy zakupie 2 rzeczy każda jest o 25% tańsza. Kupiłam chłopcom basen i piłkę bo te z zeszłego roku było trzeba wyrzucić.

A to może zajrzę do Biedry. Ale u Nas malo rzeczy zazwyczaj...

Ja mam aplikację H&M i nałogowo tam zaglądam :D

Jakoś nigdy nie przepadałam z H&M. Ale koleżanki chwaliły H&M Mama więc chyba też zainstaluje :) 

H&m tez lubilam kiedys czesto tam zagladalam ale jeszcze jak pracowalam i mialam bardziej po drodze podobnie c&a ale ostatnio co niedodam do koszyka to zanim skoncze zakupy to znika;/ kiedys tez zamawialam paczke to polowa nie przyszla bo niby sie wyprzedalo;/ co troche zniechecilo do zakupow;/

Lubie sinay;) ale jakosc jak w pepco ;) raz lepsza raz gorsza ;/

Lidl tez ma fajne promocje  ale nie zawsze sie trafi;/ 

Biedronka vo chwila ma promocje i rabaty wiec jak cos mi sie podoba czekam az bedzie promocja jak teraz 25% lub 50 %czy 70%  zazwyczaj wiekszosc rzeczy zostaje;) wczoraj tez okazyjnie kupilam 2 zestawy misek;) no i taki zakup niekontrolowany niby tak na pilne nie potrzebne ;)

Ale najczesciej zerkam na vinted jednak;)

Na Vinted to ja jestem nałogowa :D

Sama też wystawiam rzeczy, które tylko leżą nieużywane

Też mam aplikacje z h&m ale rzadko z niej korzystam.. 

Ja już do vinted nie mam cierpliwości. Albo nie potwierdzają mi zamówień albo przychodzi zniszczone. A nie lubie otwierać sporów 

Ja do tej pory nie miałam problemu- zamówienia zgodne z opisem.

Raz tylko zaginęła paczka, ale to wina kuriera, nie wysyłającej...

Miła jagoda ja tak sie zraziłam kiedyś do vinted bo przyszło coś co mozńa było podłoge tylko umyć a moze i podłogi było by szkoda;( po utworzonym sporze nic nie wynikneło;( szkoda zachodu i nerwów;( potem już tylko z metkami ale za jakiś czas zaryzykowałami kupywałam w stanie  bardzo dobrym;) kiedys widząc po zdjeciach  zamówiłam paczke w  stanie zadowolający do dobry ale cena była dobra  ale naprawde byłam zaskoczona jakoscią i chyba tylko 2 rzeczy odzuciłam a zależało mi na kilku perełkach które były  w paczke i one były własnie ok;) wiec to też zalezy od sprzedajacych, przyznam ze kupuje tylko od takich które mają wsyztskie zółte gwiazdki nawte jak coś mega mi si epodoba i jest dobra cena to jak ma 2 gwiazdki to sobie odrazu daruje;( 

Ja jeszcze nie miałam na vinted problemu, zawsze wszystko przychodzi zgodne z opisem. No ale też wybieram ubranka, gdzie jest dużo zdjęć wyraźnych i opisy jakieś konkretne, a nie tylko "polecam". Raz mi jedna pani nie wrzuciła wszystkiego do paczki ale na następny dzień wysłała druga paczkę. Także póki co mam tylko dobre doświadczenia.

Ja już szczerze nie kupuje tam i nie sprzedaje. Już wolę komuś oddać za darmo. Coraz więcej fajnych grup na Facebooku gdzie ludzie oddają coś za darmo.