Infekcje intymne w ciąży

Beata wiadomo ze jak jest ktoś do pomocy idzie łatwiej i szybciej;) 

ale ja lubie takie dłubanie, ostatnio nawet myślałam o wykonaniu mebelków ze sklejki dla lalek;) dla córki ;)

Anita, super pomysł :)

Ja kiedyś naprawiałam nawet zamek do drzwi wejściowych. Udało się, chociaż niewiele brakowało, a zatrzasnęłabym się na amen od środka :D

Ja teraz zrobiłam dla córki takie skrzynki/kuferki na zabawki  pomalowałam na biało

Ja teraz mam ochote na zrobienie makramy ☺ mam nadzieje ze się uda ☺ 

O Nati super, pochwal się później :) Ja myślałam nad kwietnikiem makramowym ale w końcu nie wyszło.

Jedyne co zrobiłam to quiet book.

Ja własnie nie lubie takich rzeczy robić, ale mój mąż uwielbia :) 

Kaeo;) z zamkiem miałam do czynienia z 15 lat temu ;) jak maż zamówił lodówke i mnie zamknął w domu kiedy wychodził do pracy a otworzyć drzwi mógł tylko od zewnątrz i musiałam zamek rozmontować od środka ;) ale udało sie;) a dostawcy mieli niezły ubaw;) no ale lodówki przeciez nie zostawie przed drzwiami bo my 5 minut nie stała;)

Kiedys lubilam takie rzeczy wlasnorecznie robione. Teraz nie ma czasu na to niestety 

Takie rzeczy są piękne i unikatowe. Ja nie mam wyobraźni takiej jak niektórzy ale podziwiam jak nieraz ludzie z niczego potrafią stworzyć cuda .

Ja trochę mojemu dziecku zrobiłam własnoręcznie. Wszystkie kocyki ma udziergane przeze mnie na drutach albo szydełku, uszyłam mu rożek, kołderkę. Zrobiłam też kosz Mojżesza na szydełku i do tego jest zrobiony przeze mnie materac.:)

Wow Kaero to zazdroszczę, szczególnie tego kosza Mojżesza, musi być cudowny. Ja to mam słomiany zapał do wszystkiego i nie mam cierpliwości, a tak mi się rękodzieło podoba....

Kaoro masz jakies strony ze wzoramj z ktorych korzystasz czy sama wymyslasz, ja mam chec na buciki zrobic na szydelku lub drutach ale szukam caly czas inspiracji

Kaero wow z Ciebie to jest artystka  

Kaero super, że masz talent i go wykorzystujesz:) 

Oj chciałabym mieć taki talent i cierpliwość 😊

Dziewczyny jakie miałyście wyniki moczu jak miałyście infekcje intymne w ciąży? 

Kaero, wow, to cudowne takie rzeczy od serca muszą być. 

Beata ale chodzi Ci o infekcję w układzie moczowym czy płciowym ?

W moczu chyba nie mialam oprócz białka ale to cukrzyca.

Ale na początku ciąży gin mówiła że mam właśnie jakąś infekcje i globulki pimafucin chyba z 3 wizyty miałam przepisywane aż w końcu sie ustabilizowalo. 

Dziewczyny, talent to nie, bo prawdziwy to ma moja mama, ale lubię sobie czasem coś własnoręcznie zrobić. :)

Beata, ja miałam ostatnio infekcję grzybiczą i miałam w moczu leukocyty, bakterie i liczne nabłonki płaskie. Po zażywaniu nystatyny przez 10 dni już były wyniki moczu w normie.