Beata wiadomo ze jak jest ktoś do pomocy idzie łatwiej i szybciej;)
ale ja lubie takie dłubanie, ostatnio nawet myślałam o wykonaniu mebelków ze sklejki dla lalek;) dla córki ;)
Witaj na forum #teamLOVI!
Beata wiadomo ze jak jest ktoś do pomocy idzie łatwiej i szybciej;)
ale ja lubie takie dłubanie, ostatnio nawet myślałam o wykonaniu mebelków ze sklejki dla lalek;) dla córki ;)
Anita, super pomysł :)
Ja kiedyś naprawiałam nawet zamek do drzwi wejściowych. Udało się, chociaż niewiele brakowało, a zatrzasnęłabym się na amen od środka :D
Ja teraz zrobiłam dla córki takie skrzynki/kuferki na zabawki pomalowałam na biało
Ja teraz mam ochote na zrobienie makramy ☺ mam nadzieje ze się uda ☺
O Nati super, pochwal się później :) Ja myślałam nad kwietnikiem makramowym ale w końcu nie wyszło.
Jedyne co zrobiłam to quiet book.
Ja własnie nie lubie takich rzeczy robić, ale mój mąż uwielbia :)
Kaeo;) z zamkiem miałam do czynienia z 15 lat temu ;) jak maż zamówił lodówke i mnie zamknął w domu kiedy wychodził do pracy a otworzyć drzwi mógł tylko od zewnątrz i musiałam zamek rozmontować od środka ;) ale udało sie;) a dostawcy mieli niezły ubaw;) no ale lodówki przeciez nie zostawie przed drzwiami bo my 5 minut nie stała;)
Kiedys lubilam takie rzeczy wlasnorecznie robione. Teraz nie ma czasu na to niestety
Takie rzeczy są piękne i unikatowe. Ja nie mam wyobraźni takiej jak niektórzy ale podziwiam jak nieraz ludzie z niczego potrafią stworzyć cuda .
Ja trochę mojemu dziecku zrobiłam własnoręcznie. Wszystkie kocyki ma udziergane przeze mnie na drutach albo szydełku, uszyłam mu rożek, kołderkę. Zrobiłam też kosz Mojżesza na szydełku i do tego jest zrobiony przeze mnie materac.:)
Wow Kaero to zazdroszczę, szczególnie tego kosza Mojżesza, musi być cudowny. Ja to mam słomiany zapał do wszystkiego i nie mam cierpliwości, a tak mi się rękodzieło podoba....
Kaoro masz jakies strony ze wzoramj z ktorych korzystasz czy sama wymyslasz, ja mam chec na buciki zrobic na szydelku lub drutach ale szukam caly czas inspiracji
Kaero wow z Ciebie to jest artystka
Kaero super, że masz talent i go wykorzystujesz:)
Oj chciałabym mieć taki talent i cierpliwość 😊
Dziewczyny jakie miałyście wyniki moczu jak miałyście infekcje intymne w ciąży?
Kaero, wow, to cudowne takie rzeczy od serca muszą być.
Beata ale chodzi Ci o infekcję w układzie moczowym czy płciowym ?
W moczu chyba nie mialam oprócz białka ale to cukrzyca.
Ale na początku ciąży gin mówiła że mam właśnie jakąś infekcje i globulki pimafucin chyba z 3 wizyty miałam przepisywane aż w końcu sie ustabilizowalo.
Dziewczyny, talent to nie, bo prawdziwy to ma moja mama, ale lubię sobie czasem coś własnoręcznie zrobić. :)
Beata, ja miałam ostatnio infekcję grzybiczą i miałam w moczu leukocyty, bakterie i liczne nabłonki płaskie. Po zażywaniu nystatyny przez 10 dni już były wyniki moczu w normie.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.