Infekcje intymne w ciąży

Mazia a który masz już tydzień? 

Monia 29 za dwa tygodnie USG trzeciego trymestru zobaczymy czy uparciuch się pokaże też bo na każdym USG zakrywa buzię cwaniak mały 😁

Ale ten czas leci szybko, dopiero co byłyście w początkach ciąży a zaraz będziecie rodzić :D 

Hehe no tak rzeczywiście było :D 

Pół ciąży tu przezylam 

Monia wow to Ty już stary użytkownik 😁haha

Haha no stary stary :D

Jeszcze parę tygodni temu mówiłam Wam że mi się dłuży ale im bliżej tym faktycznie szybciej bo zaczęłam myśleć o szpitalu i z jednej strony chcr już urodzić a z drugiej właśnie boję się i staram się myśleć że jeszcze dużo czasu �

Laureczka no po tym 30 tygodniu to już leci czas jak szalony 😊

Mazia ty też już w sumie 30 tc 😃😃

No szybko, tylko po terminie się dłuży 🤔 

Laureczka no tak we wtorek zaczynam 30 😁 wiem,że teraz to już będzie mi syzbko leciało. Już zaczynam kupować wszystko bo teraz to chwila moment 😁

Monia oj wierzę wierzę.  TTo czekanie okropne jest.

Mazia ja wczoraj dopiero łóżeczko z mężem wniosłam  (oczywiście tylko trzymalam drzwi i pokazywalam palcem gdzie ) i materac już jest dobranocka piankowy.  TTeraz tylko muszą dojsc rzeczy do lozeczka i gotowe .

U nas łóżeczko też czeka już od początku marca :) Jak je kurier przyniósł, to nie mogłam się doczekać męża, aż wróci z pracy i sama je skręciłam. Mąż tylko zrobił szufladę pod łóżeczko, bo tam trzeba było jednak trochę siły włożyć. 

U mnie właśnie 36 tydzień skończony, także też już niewiele zostało.

Ja dwa miesiaceprzed porodem mialam juz zlozone lozeczko tak sie nie moglam doczekac :D 

Kaero oj to niedługo będziemy Ciebie przeżywać 😘

Ja mam zamiar dopiero pod koniec ciąży składać . A lozeczko w prezencie od dziadków ☺

Klaudiamam oj to ja chyba już 32 tydzień jakoś też składałam 😁

stało długo ,że już prześcieradło znowu prałam bo musiałam już wcześniej  ubrac by oko nacieszyć

Mazią ja już wszystko mam do szpitala gotowe. Tz kupione ale nie spakowane. Łóżeczko stoi tylko prześcieradło nowe muszę położyć. Ciuszki wyprasowane już czekają. Wiec prawie wszystko gotowe 

U nas łóżeczko było złożone 2 tygodnie wcześniej, a wstawione do pokoju dopiero jak pojechałam rodzić 

My jakoś koło 30 tyg może mieliśmy już gotowe ale to dlatego, że stało kilka lat w piwnicy i trzeba było zobaczyć w jakim jest stanie, wywietrzyć itd :D materac dokupiliśmy nowy kokos-pianka-kokos, bo ten z piwnicy to zwykła gąbka była i śmierdział stęchlizną.