Infekcje intymne w ciąży

Hahah no moja córka tak szalałą, że mnie budziła pod koniec ciąży już nie dało się spać. ZObaczymy jak to będzie tym razem 

A niech sobie jeszxze porę ustala na wstawanie. Ja miałam tak że o 23 zawsze wstawała. Teraz woli o 5rano 😂 w sensie w brzuszku 

Monia o to ranny ptaszek z córki szykuj się na takie pobudki jak już z Tobą będzie 😁

Mazia nie powiedziane ;) to że dziecko w burzuchu różnie się budzi to nie oznacza że jak się urodzi tak samo będzie 

U nas dzidzia w brzuszku budziła się około 3 w nocy, a noce przesypia dobrze 

Nie wyobrażam sobie, ja sama wstaje tak codziennie rano i nie mogę spać już dłużej 

Mój syn tak wstawał wiosną i latem... Jak się jasno robiło to pobudka. Ale potem kupiliśmy zasłony zaciemniające i się udawało do tej 6.30 - 7 przeciągnąć :D

Ten w brzuszku właśnie teraz fika i wczoraj koło 22-23 też mnie kopał :D

Mnie męczą czkawki synka.  NNon stop je ma 😆

I też 5 rano kop kop kop

Moja dzidzia ma zawsze na ktg czkawkę :) i 0 skurczy 😂 

Monia oj ciekawe kiedy te skurcze w końcu będą u Ciebie 😆moja córka w brzuszki szalała całe noce i po urodzeniu też tak było. No ala tak nie musi byc

Może właśnie niech w brzuszkach sobie poszaleją, a potem niech sobie śpią spokojnie całe noce. Ech... żeby każda z nas tak miała ;)

Kaero oj tak :D byłoby cudownie 

U mnie to nie miało przełożenia, kopał w brzuchu głownie wieczorami i koło 23 a po urodzeniu od 21-24 przeważnie spal. 

Kverve to nie jest zasada myślę, że u nas to był przypadek w zasadzie 

Kaero oj żeby tak było ☺ ja po badaniach polowkowych synek leży w poprzek i badanie było ciężko wykonać coś nie chce się przewrócić ☺

nati, mój na badaniach połówkowych leżał już elegancko główkowo, ale co z tego, jak potem był poprzecznie, a potem miednicowo, a jeszcze potem skośnie :D Teraz mam nadzieję, że jest już główkowo, bo położna od razu wyczuła tętno poniżej pępka, ale okaże się na USG we wtorek. 95% procent dzieci układa się główkowo, a twój ma jeszcze mnóstwo miejsca i obróci się nieraz.

Nati mój teraz w 28 tygodniu postanowił leżeć w poprzek. Mam nadzieję,że za dwa tygodnie będzie już leżał główkowo

Madzia ma jeszcze duzo miejsca to sie kręci;) 

No trochę ma,ale leżałam ciągle główkowo trochę się obaiwam,se uparciuszkowi tak będzie dobrze i się nie przekręci 😁

Moje dziecko na badaniu 3 trymestru było miednicowo.  

Tydzień później u ginekolog był główkowo. 

Teraz jak ma czkawke czuje gdzie ma głowę i wydaje mi się że główkowo.  JJestem w 33 tygodniu i oby się już nie przekrecil 😁