Ile ubranek na koniec lipca

Lena że smyka niektóre wypadają mniejsze.  Kupiłam kiedyś 3 pary spodenek na 74 a nosimy teraz mając 68. Z sinsay zależy jak się trafi. Miałam na 62 parę body które były prane naście razy i są ok. A teraz te 68 co mam to cieniutkie takie. Rozciągają się brzydko. Jedne spruly się jak napy odpinalam...

A H&M faktycznie wypada większy- mam sporo ubranek i tutaj wszystkie są większe.

ja teraz kupiłam w pepco body z regulowaną długością,  ale nigdy takich nie miałam i nawet nie wiedziałam, ze takie są :) fajne rozwiązanie bo posłuża na dłużej nawet te małe rozmiary 

Mazia1 to mnie zaskoczyłaś jeszcze w Pepco wow. Czyli jakie one są mają 2pary nap wyżej i niżej czy jak ?

Właśnie koleżanka też mi mówiła że kupowała w pepco ale ja jakoś nigdy na takie tragic nie mogę. A różne sklepy pepco odwiedzam 

Ja miałam takie regulowane body i spodenki z H&M. W Pepco się jeszcze nie spotkałam.

O ciekawe

Maziula ale to chodzi o długość w kroku?

Kiedyś widziałam takie przedluzki do body aby właśnie posłużyły na dłużej ;) 

Regulowane spodenki w pasie to tak też kupowałam. Ale te body z tego co na necie patrzyłam to właśnie działają tak jak te przedłużki tylko mają już wszyte napy jedne wyżej a drugie trochę niżej. Super sprawa 

Hm właśnie ma takie wdzianko, które rośnie wraz z dzieckiem. Jest super

No jest to fajne rozwiązanie bo Maluchy bardzo szybko rosna.

Kargaw dokładnie jak piszesz napy w kroku są na dwóch poziomach i to było z tek kolekcji eko bambus czy coś takiego : ten trochę droższy materiał. 

Tylko te jedne takie widziałam, więc chyba to nowość  

Będę jeszcze za nimi patrzeć:)

Ja mam takie 4  kmpl już drugi miesiąc i teraz syn wchodzi na przepięcie i odwiniecie rękawków.  Dodatkowo gatunek materiału jest boski .

Ja też mam te regulowane body z H&M i one są super. Dłużej się ich używa, tak jakby 2 rozmiary w 1 ;). Do tego materiał miękki i elastyczny, łatwo się zakłada. 

oj tak te body sa swietne !

w pepco też można takie dorwać

W pepco ciężko ale popatrze w h&m online 

w pepco tylko raz takie widziałam ,ale może jeszcze bedą 

Ja te body, jak i praktycznie wszystkie inne ubranka kupiłam w okolicznym lumpku, większość była nawet nowa z metkami, bądź nowa bez metek, bo to widać, że nic nie zniszczone:), na wagę w zależności od dnia wychodziło od 1zł do max 6 zł za sztukę.. Głównie H&M, Next, ZARA, Newbie. Jak byłam w ciąży to sobie dla zabicia czasu na spacer chodziłam i takie skarby tam mają:)).. 

Inka u mnie to nie ma nawet dużych lumpów żeby było w czym pogrzebać.  Także zostaje mi vinted i olx 

To ja nie wiem czy jestem tak nieudolna czy mam takie biedne lumpeksy w okolicy, bo nigdy nie mogę znaleźć nic fajnego ani dla siebie ani dla dziecka. Większość ubranek kupuję na Olx lub na vinted, rzadko kiedy coś nowego.