Ile kosztuje dziecko jeszcze przed narodzinami

Syba wydaje mi się, że będziesz z wózka zadowolona. X-landery mają bardzo dobre opinie, kółka wydają się być zwrotne i łatwe w prowadzeniu, a to najważniejsze. Dla mnie jedyną wadą x-landera jest bardzo mała gondola.

ja mam tak wyczute kółka na skręcanie ze czasami wozek mi zmienia sam tor jazdy. ale dopiero ostatnio odkryłam że kółka przodu też mam blokowane

Ważne, żeby jeździły i przetrwały naszych maluszków :). A x-landerach rzeczywiście słyszałam i czytałam wiele pozytywnych opinii.

teraz jest tyle dobrych marek które robią wózki że można wybierać od koloru do wyboru. duże małe wysokie niskie naprawdę…

Ja się zakochałam w baby Merc neo :wink: czekam na zasilek z zusu i kupuje :wink:

Aga a czy przypadkiem takiego wózka nie ma Kasia Cichochłopek ?
PS. My kupiliśmy używany baby active- ballerina.

x landery tak cieszą się popularnościa i dobrą opinią własnie ja 3 w 1 wzielam ale roan marita z duzymi kolami i nieskretnymi bo nie chcialam skretnych

Hirudo nie mam pojęcia jaki ona ma wózek;) zobaczyłam ten wózek w sklepie dziecięcym u mnie w mieście i musze go mieć :wink: mój maz oszalał na jego punkcie i powiedział ze innego wózka nie kupimy :wink:

aga bardzo piękne są te wózki ile kosztują pewnie drogie

Aga - fajnie kupić taki wymarzony :slight_smile:

ja w sumie tylko mieć inny kolor bym chciała a nie zielony

Ja mam czarno-kremowy i uważam że to jest taki uniwersalny kolor. Teraz mam dla dziewczynki a jak w przyszłości będzie chłopiec to kolor tez będzie ok.
Polecam wózki 3 w 1. Pakuje tylko stelaż do bagażnika do samochodu , dziecko do nosidełka i potem montuje i można gdzie się chce mieć wózek. Nie trzeba dużej gondoli zabierać. Bardzo przydatne i praktyczne rozwiązanie.

ja tez kupiłam wozek 3 w 1 adamex pajero szary koloroek żeby był uniwersalny.

i ja uwazam ze te 3 w 1 sa praktyczne bo nie trzeba calego wozka ciagac jak sie gdzies jedzie tylko stelaz i juz

Dokładnie. Wygodna sprawa z nosidełkiem. I te przeróżne gadżety do tego :). Dla mnie też ważny był duży koszyk pod spodem na zakupy :).

a ja nad koszykiem sie nei zastanawialam bo w sumie nie wiem czy na zakupy bede chodzila z wozkiem bo i tak to uciazliwe wolalabym na spacerki ale fakt przydaje sie wiekszy kosz jak teraz sobie pomysle to po co w rekach dwigac wszytko

Jak z maluszkiem pójdę na spacer, to zawsze mogę zajść na zakupy i sama sobie z nimi poradzę. Nie wyobrażam sobie pchać wózka i jednocześnie być obwieszona siatkami z zakupami :slight_smile:

no tak bo jednak my kobiety musimy i zajmowac się przeciez dzieckiem zrobic zakupy obiad i do tego ogarnac w domu i jakos dajemy radę

Praktyczność przede wszystkim :).

Ja nie zwracałam uwagi na kosz pod wózkiem, bo też myślałam, że nie będzie mi potrzebny. A jednak nawet jak się nie robi zakupów to bardzo się przydaje. Zawsze jest coś co zabieram ze sobą na spacer, zwłaszcza teraz jak się zbliża wiosna.
Na wózek 3 w 1 się nie zdecydowaliśmy z tego względu, że od wielu osób słyszeliśmy opinie, że nosidełka są mniej bezpieczne i nie mają atestów. Nie wiem ile w tym prawdy, bo nie drążyliśmy z mężem tematu. Mamy 2 w 1, za to kupiliśmy adapter do wózka żeby móc wpinać nosidełko.