Ile kosztuje dziecko jeszcze przed narodzinami

To myślę ze spokojnie możesz zostawić ten :wink: są dobrej jakości i trwale wiec chyba nie ma sensu kupowac nowego :wink:

hirudo,za 5-6 lat to będą takie ciuszki,że hoho :slight_smile: Te,które darzę sentymentem zostawię :slight_smile: resztę oddam jakieś przyjaciólce,koleżance może siostrze jak się zdecyduje znów :slight_smile:

xaniab,chętnie ale nie chce mi sie fotek robić haha :slight_smile: taki leń ze mnie :frowning:

Agata mój maluch ma po starszym bracie - tez kokos; )

No ja juz mam nabywcę wszystkiego po chłopakach - dla mnie lepiej wszystko jest oddać jednej osobie, bo zawsze możemy się umówić, że np. raz na 3 miesiące będę dla niej kartonik z ciuszkami i gdzieś po drodze oddawać np. kosz mojzesza, huśtawke, wanienke i zabawk.
Powiedziałam, że zbieram na nosidlo i więcej jak jego koszt nie chce - dla nich to super interes ale dla mnie również, bo ja pozbęde się tego co juz nie potrzebuje a oni oszczędza kupę kasy za rzeczy w idealnym stanie; )

Samantka rzeczywiście super zamiana. Takie transakcje uważam za jak najbardziej korzystne dla obu stron. Jak to mówią :" wilk syty i owca cała" :).

Jeżeli ma się kogoś takiego to naprawdę rewelacyjna opcja :slight_smile:

ja bardziej preferuję o l x ponieważ tam nie pobierają prowizji od sprzedaży

Ja też tylko korzystam z olx w sumie właśnie przez to ze nie ma prowizji :wink: też muszę poszukać jakas koleżankę z która będę mogła się wymieniać :wink:

Teraz była promocja na allegro można było wystawiać bez opłat. Ja na olx jeszcze nic nie sprzedałam…

ja na allegro bez prowizji mogę wystawić sukienki i inne ciuchy. dużo sprzedawałam odzieży i teraz mam darmową wystawę

Co racja, to racja. Przynajmniej żadnej prowizji nie trzeba płacić. Ja w ten sposób kupiłam w swoim mieście wózek używany i jestem zadowolona.

olx jest sporo rzeczy ciezko czasem cos sprzedac ale mnie udalo sie kilka razy a na allegro nie ( ksiazki) i nie musialam pamietac o ponownym wystawieniu jak się skonczyl czas jak to na allegro i placic bo olx sam przypomina . a wozek ja kupilam nowy bo i tak wiekszosc nasza cora bedzie miala uzywanych rzevczy i ubranka i lozeczko mamy od znajomych to wozek chcialam nowy

Ja też chce nowy wózek 3w1 w uniwersalnym kolorze bo planujemy więcej dzieci wiec się wozek przyda w przyszłości. I też mój mały ma większość używanych rzeczy wiec właśnie chociaż wozek będzie z powiewem świeżości hehe :wink:

To zostawię materacyk :slight_smile: u mnie jak urodzi się teraz dziewczynka to będę sprzedawać ciuszki po synku bo większość jest typowo chłopięca ,te które są uniwersalne to sobie zostawię a może z kimś uda mi się wymienić bo ma teraz dziwczynke a spodziewa się chłopca.

Ten wózek, który kupiliśmy jest wg mnie w świetnym stanie, dlatego zdecydowaliśmy się na jego zakup. Poza tym nasz maluszek na dobrą sprawę, spędzi w nim mniej niż rok, bo jak tylko zacznie już chodzić, to zastanowimy się nad kupnem składanej i lekkiej spacerówki, żeby tyle miejsca nie zajmowała, co wózek 3 w 1. Szkoda mi więc było na tak krótki czas wydać co najmniej 700zł (choć w tej cenie wózki też mi się nie podobają). Ale jak mówicie - chcecie powiewu świeżości, więc się nie dziwię.

ja mam wózek 3 w jednym jestem bardzo z niego zadowolona . firmy tako jest. ale był używany przez 3 miesiące…

Powiew świeżości właśnie tego chciałam i 3w1 tak sobie upatrzylam i nie bylo zmiłuj

dostałaś prezencie czy wygrałaś?

Ja o nich słyszałam. Są bardzo modne. Mnie zastanawia jedynie jak sprawdzają się w nim kółka. Jakoś nie za bardzo przekonują mnie te przednie, obrotowe. Chyba, że tak jak w niektórych wózkach i w tym można je zablokować, żeby jechały tylko na wprost.

Dostałam używany.

ja mam wózek tako. jumpera zielonkawo szarego z czerwonym serduszkiem.