To myślę ze spokojnie możesz zostawić ten są dobrej jakości i trwale wiec chyba nie ma sensu kupowac nowego
hirudo,za 5-6 lat to będą takie ciuszki,że hoho Te,które darzę sentymentem zostawię
resztę oddam jakieś przyjaciólce,koleżance może siostrze jak się zdecyduje znów
xaniab,chętnie ale nie chce mi sie fotek robić haha taki leń ze mnie
Agata mój maluch ma po starszym bracie - tez kokos; )
No ja juz mam nabywcę wszystkiego po chłopakach - dla mnie lepiej wszystko jest oddać jednej osobie, bo zawsze możemy się umówić, że np. raz na 3 miesiące będę dla niej kartonik z ciuszkami i gdzieś po drodze oddawać np. kosz mojzesza, huśtawke, wanienke i zabawk.
Powiedziałam, że zbieram na nosidlo i więcej jak jego koszt nie chce - dla nich to super interes ale dla mnie również, bo ja pozbęde się tego co juz nie potrzebuje a oni oszczędza kupę kasy za rzeczy w idealnym stanie; )
Samantka rzeczywiście super zamiana. Takie transakcje uważam za jak najbardziej korzystne dla obu stron. Jak to mówią :" wilk syty i owca cała" :).
Jeżeli ma się kogoś takiego to naprawdę rewelacyjna opcja
ja bardziej preferuję o l x ponieważ tam nie pobierają prowizji od sprzedaży
Ja też tylko korzystam z olx w sumie właśnie przez to ze nie ma prowizji też muszę poszukać jakas koleżankę z która będę mogła się wymieniać
Teraz była promocja na allegro można było wystawiać bez opłat. Ja na olx jeszcze nic nie sprzedałam…
ja na allegro bez prowizji mogę wystawić sukienki i inne ciuchy. dużo sprzedawałam odzieży i teraz mam darmową wystawę
Co racja, to racja. Przynajmniej żadnej prowizji nie trzeba płacić. Ja w ten sposób kupiłam w swoim mieście wózek używany i jestem zadowolona.
olx jest sporo rzeczy ciezko czasem cos sprzedac ale mnie udalo sie kilka razy a na allegro nie ( ksiazki) i nie musialam pamietac o ponownym wystawieniu jak się skonczyl czas jak to na allegro i placic bo olx sam przypomina . a wozek ja kupilam nowy bo i tak wiekszosc nasza cora bedzie miala uzywanych rzevczy i ubranka i lozeczko mamy od znajomych to wozek chcialam nowy
Ja też chce nowy wózek 3w1 w uniwersalnym kolorze bo planujemy więcej dzieci wiec się wozek przyda w przyszłości. I też mój mały ma większość używanych rzeczy wiec właśnie chociaż wozek będzie z powiewem świeżości hehe
To zostawię materacyk u mnie jak urodzi się teraz dziewczynka to będę sprzedawać ciuszki po synku bo większość jest typowo chłopięca ,te które są uniwersalne to sobie zostawię a może z kimś uda mi się wymienić bo ma teraz dziwczynke a spodziewa się chłopca.
Ten wózek, który kupiliśmy jest wg mnie w świetnym stanie, dlatego zdecydowaliśmy się na jego zakup. Poza tym nasz maluszek na dobrą sprawę, spędzi w nim mniej niż rok, bo jak tylko zacznie już chodzić, to zastanowimy się nad kupnem składanej i lekkiej spacerówki, żeby tyle miejsca nie zajmowała, co wózek 3 w 1. Szkoda mi więc było na tak krótki czas wydać co najmniej 700zł (choć w tej cenie wózki też mi się nie podobają). Ale jak mówicie - chcecie powiewu świeżości, więc się nie dziwię.
ja mam wózek 3 w jednym jestem bardzo z niego zadowolona . firmy tako jest. ale był używany przez 3 miesiące…
Powiew świeżości właśnie tego chciałam i 3w1 tak sobie upatrzylam i nie bylo zmiłuj
dostałaś prezencie czy wygrałaś?
Ja o nich słyszałam. Są bardzo modne. Mnie zastanawia jedynie jak sprawdzają się w nim kółka. Jakoś nie za bardzo przekonują mnie te przednie, obrotowe. Chyba, że tak jak w niektórych wózkach i w tym można je zablokować, żeby jechały tylko na wprost.
Dostałam używany.
ja mam wózek tako. jumpera zielonkawo szarego z czerwonym serduszkiem.