Znam kilka dziewczyn, które wolą spać w staniku. I w dobrym staniku śpi się wygodnie, bo nie raz spałam, ale wolę nago Mama mojej koleżanki z pracy też zawsze narzekała, że staniki niewygodne. Tylko marzyła o tym by po pracy zdjąć stanik. Było tak, dopóki koleżanki nie namówiłam, by może z mamą poszła do brafitterki. I z dobrym stanikiem już tak nie robiła, mogła cały dzień nosić stanik i nic nie uwierało
Moja kuzynka ma bardzo duże piersi i też woli spać w staniku.
Ja śpię bez bo jest to dla mnie o wiele bardziej wygodne i jakoś nie umiem w. Wszystko mnie wtedy ciśnie i obciera.
Całymi dniami chodzę natomiast w staniku bo za stanik wole zapłacić więcej a żeby był dobrej jakości a nie byle jaki. Musi tez być dobrze dobrany miseczka odpowiednia ani za duża ani za mała. U mnie w galerii w sklepie triumf dobrze dobierają i jestem zadowolona.
W ciazy to juz wogole chodzilam prawie bez jedynie na wyjscia z domu zakladalam. Spie tez bez tak mi zdwcydowanie wygodniej.
Tu nie chodzi o złe dopasowanie czy coś po prostu uwielbiam wziąć prysznic i po nim założyć tylko luźną koszulkę… Wtedy śpi mi się najlepiej
Najwygodniej podczas karmienia było mi w staniku sportowym . Dobrze trzymał piersi , nie uciskal i łatwo było wyjąć z niego piersi . W dodatku cenowo był ok.
Gudrun nie znam nawet tej marki. Będę musiała popatrzeć na ich produkty.
Sypiam bez stanika. No kiedyś te piersi też muszą odpocząć
Przy następnej ciąży na pierwszym miejscu u mnie tak jak u Jajeczka będą staniki sportowe… Nie dość, że wygodne, to mona kupić bezszwowe, gdzie nic nas uciskać nie będzie… I wystarczy tylko podciągnąć do góry hop i już można karmić
Ja tez mam chyba dwa staniki sportowe i zamierzam jeszcze kupic taki do karmienia. Na wyjścia :))
A jutro spróbuję chodzić w sportowym bo mi przypomniałyście ze w nich się chodzi faktycznie bardzo wygodnie.
jajeczko i magiczny - zgadzam się z Wami i wkładki się super trzymały i jaka wygoda przy dużych obolałych piersiach…
Fajnie tym dziewczynom, które mogą takie sportowe nosić. U mnie po pierwsze fiszbiny muszą być, a po drugie nie znalazłam dobrego bezszwowego stanika dla siebie Niestety. Co prawda ja też nie miałam problemów, żeby piersi były obolałe, uczucie ciężkości jest zawsze
gudrun bo to uzasadnione uczucie Poza tym biustonosze sportowe są fajne ale za to zwykłe są bardziej sexi
A nie próbowałaś może gudrun poprosić o radę jakąś braffiterkę?
Magiczny przy takim biuście musi być dobre podtrzymanie - sportowe się nie sprawdzą bo tu bez fiszbin raczej nie da rady
magicznypazur, wybór staników jest bardzo ograniczony, jeśli chodzi o sportowe. Raz w sklepie był sportowy na mnie, ale źle się w nim czułam. Braffiterka ze sklepu, gdzie co jakiś czas (rzadko, bo średnio co pół roku), kojarzy mnie dosyć dobrze, wie co już mi proponowała i czasem mówi, że nic nowego nie ma.
gudrun mówi się trudno - Tobie nie pisany sportowy stanik ale za to rzesza kobiet będzie Ci zazdrościła pięknego biustu w pięknym biustonoszu u Ciebie ewentualnie jakiś fajny gorsecik
Ja teraz na ciaze kupilamsportowe staniki z gatty i jedtem z nich super zadowolona. Sa bardzo wygodne i swietnie dopasowuje sie do rosnacego biustu wiec nie trzeba zaraz wymienuac na wieksxy. Pozatym nie maja zadnych szwow czy usztywniaczy ktore mi osobiscie przesxkadzaly bo cisnely i bylo mi poprostu nie wygodnie.
Co do staniow do karmienia to kupilam dwa,bawelniane bardzo mile w dotyku i wygodne bez szwow czy fiszbin. Dla mnie najlepsze na ten okres gdy mnie wsxysto uwiera i cisnie. Planuje zakup jednego elegackiego biustonosza do karmienia na wyjscia z jakas koronka i wogule ale to dopiero jak bede dluzej karmic.
Ja jestem fanką sportowych biustonoszy w okresie karmienia piersią. Posiadam aktualnie jeden z fiszbinami biustonosz dla karmiących i strasznie niewygodny jest w użyciu
Ja właśnie mam dwa sportowe stanika z lidla i dla moich piersi jest idealny. A też planuje zakupić jeden do karmienia na wyjścia jakieś do lekarza lub jak będziemy gdzieś jechać, żeby ładnie wyglądać. Ale dobry stanik jest podstawą. Nie może nas nigdzie cisnąć i nie możemy źle się w nim czuć. Warto dobrze wybrać i czuć się komfortowo.
niestety u gudrun piersi nie pozwalają na sportowe staniki - sama też w okresie gdy dokarmiałam i ściągałam pokarm miałam sportowy ale to krótko trwało.
No to już jest “gorzej” niż w pierwszej ciąży. Tak się cieszyłam, że AVA ma staniki w rozmiarze 70J, niestety już za mały się robi. Ale jakby co zostaje ewa.michalak. Mają inną rozmiarówkę - pod brytyjską miseczki podpadają. I tam na razie na styk w 70J się mieszczę, a z 70 są jeszcze JJ i K a na zamówienie specjalne można też większe.