Ja nigdy nie grzeszyłam dużym biustem i jakoś nie miałam nawet w nawale problemów z trzymaniem w pionie swych piersi :), także te bawełniane, bez fiszbin dawały radę i w dzień.
A ja się strasznie odzwyczailam od staników z fiszbinami zaraz mnie gniecie uciska te typoweco karmienia chyba wszystkie raczej nie mają ale fakt moje cyckitez w nich za dobrze nie wyglądają. Skończymy czas karmienia będziemy wyzwolona co do biustonoszy
o wtedy to dopiero zaszaleję w bieliźniarskim…
Ja kupiłam Alles i jestem zadowolona. Ale namęczyłam się, aby kupić w moim rozmiarze biustonosz, bo mam duży rozmiar, a do tego nie lubię niektórych wzorów. Na noc zakładam stanik sportowy bo potrzebuję wkładek.
Odnośnie stanika, to dla mnie najważniejsza była wygoda i przewiewność. Bałam się kupić przez internet, bo nie wiedziałam czy trafię z rozmiarem i dobrze zrobiłam, bo rozmiar, który wydawał mi się dobry był za mały o dwie miseczki.
Mamula też bym nie zaryzykowała zakupu stanika przez Internet .
Ja i tak mam parę takich wyjściowych biustonoszy zakładam je jak wiem ze nie będzie potrzeby karmienia akurat
Ja zakupiłam 3trzy biustonosze usztywniane z firmy Alles. Rewelacyjna jakość, piersi pewnie się trzymają.
Do tego biustonosze są bardzo wygodne i praktyczne zarówno w nocy jak i w dzień.
Mam Babyono, ale nie byłam zadowolona. Jakoś tak mi nie podpasował. Słabo trzymał piersi. Po kilku razach poszedł w odstawkę na rzecz Alles.
Syba ja też jak Ty i artan mam biustonosz alles i jest super
To jaki biustonosz będzie na nas pasował zależy od kaształtu i rozmiaru piersi. Na jednej pani ładnie będzie wyglądał taki, a na drugiej inny. Także najlepiej udać sie do sklepu i zmierzyć biustonosze na miejscu.
Ja nie miałam możliwości bo karmiłam i kupiłam na allegro bo ciężko wyjść na zakupy z maluchem i z piersiami pełnymi mleka chyba że się kupuje przed porodem
Najlepiej zaopatrzyć się przed ja tak zrobiłam
Ja miałam przed porodem ale niestety i tak i tak za słaby dlatego po musiałam kupić drugi
Ja przed porodem też jeszcze musiałam kupić biustonosz, bo w moje stare się nie mieściłam.
Teraz jeszcze karmię i moje piersi są większe niż kiedyś.
Ja podobnie jak kum_pela musiałam kupić dodatkowo staniki po porodzie ( z Allegro właśnie) bo cyc przy nawale jeszcze się rozrósł. Te większe funkcjonowały tak do 4-5 miesiąca. Potem biust się zmniejszył do rozmiarów okołoporodowych, choć nadal jest większy niż przed ciążą.
Ja sobie zamierzam sprawić jeszcze przed porodem - taki z miseczkami lekko większymi. Żeby mieć już coś przed i się nie martwić.
Tak trzeba brać pod uwagę ze potem naplynie pokarm to się napełnia i lepiej większy biustonosz
Tak to prawda mi się zdaza czasami że cycki się wypychaja ze środka z nadmiarem pokarmu
Dokładnie przed karmieniem piersi są większe niż po nim. Mi aż czasami piersi robią się twarde jak długo nie karmię, wieć muszę przystawiać syna co jakiś czas, żeby nie zrobić sobie zatorów.
I ja też albo sama sobie spuszczam troszkę mleka albo też przystawiam córkę ale staram się nie dopuścić do takiego stanu no w nocy czasem się nazbiera bo wyssie z jednego cyca a drugi jak balon
Syba ja na allegro kupiła alles i duzo taniej