Idealny biustonosz do karmienia

O widzisz a mi się kranik odkręcał w prawej jak karmiłam lewą i na odwrót stąd wkładki były niezbędne.

Miałam tak samo Artan dziwne spięcie łaskotanie o już bluzka mokra też używałam wkładek ale krótko do 2mc może teraz już się unormowalo.

ja używałam do końca 5 miesiąca. teraz już nie używam no chyba, że jakies wazniejsze wyjście to tak profilaktycznie , w razie czego zakładam. W staniku długo spałam ale już miałam go dość , więc teraz śpię bez. Ale muszę przyznać , że lepiej się czuję jak go mam na sobie. Piersi podtrzymywane nie bolą.

Póki co nie odwaze się spać bez stanika i wkładek bo jak karmie nawet w nocy to z drugiego cyca mleko leci

to masz super kumpela. ja sie juz chyba nie doczekam czasów kiedy bede miała nadmiar mleka.

Myślę, że wkładki laktacyjne są niezbędne w pierwszych miesiącach karmienia. Przede wszystkim dla poczucia komfortu kobiety.

Bo czasem nic fajnie wygląda bluzka np w kolejce w sklepie z planami mokrymi osobiście mi się zdarzyło ;-(

Wkładki laktacyjne są niezbędne…ja mam fajną koszulę nocną odcinaną pod biustem z możliwością regulacji ( odcięcia) oczywiście z odpinanymi miseczkami i muszę powiedzieć że wkładki LOVI w niej znakomicie się sprawdzają i nie zdarzyła mnie się jeszcze przykra niespodzianka a minął już 2’gi m-c.

Wkładki lovi sa niezwykle chłonne super

O taka koszulka to fajna sprawa. No ale dla mnie to już za późno, żeby taką kupować. Niemniej cenna rada i jak będzie mi dane drugi raz mieć dzidzię pomyślę na takim rozwiązaniem. Ja miałam parę sztuk wkładek Lovi i rzeczywiście były bardzo fajne.

O jakiej koszulce musisz Artan? Ja czy to w nocy czy po domu używam staników sportowych są naprawdę wygodne a na wyjścia to już jakiś bardziej sztywny ale odpinany typowy do karmienia.

O tej o której pisze powyżej Ewelinka.

Ja tka jak AmiAga mam sportowy a na wyjścia odpinany do karmienia firmy alles mama z tej serii

A ten sportowy na karmienie w nocy jak zadzieracie? Bo ja muszę 2 x pierś wystawić i w tym bawełnianym z odpięciem szło mi raz dwa.

Już do czytalam dzięki Artan. Jak normalne właśnie zadzieram do góry gdy jest potrzeba to raz jednego cyca raz drugiego odsłonie bez problemu. Ja swoje te sportowe kupiłam w 4F fajnie jest to ze podtrzymują doborze piersi i są wygodne.

i ja zadzieram do gory hehe

Ja mam sportowy Gatta i nie polecam. Muszę pobiegać po sklepach i kupić coś znacznie bardziej funkcjonalniejszego.

ja mam jakis z lidla ale jest super

Ja sportwoych staników nie mam, ale muszę mieć i tak stanik dobrze trzymający piersi. Na jakieś wyjścia mam staniki z firmy Ava, a po domu Jaropl.

Na noc zakładam stanik taki zwykły miękki do karmienia bez fiszbin. Sprawdza się ekstra i jest wygodnie, ale w dzień noszę normalne. W pierwszym miesiącu nosiłam taki do karmienia później przeszłam na te zwykłe. Mam duży biust i moje piersi w tych stnanikach do karmienia wyglądają okropnie :frowning: