Hobby / zainteresowania

Ja bardzo lubię szyć na maszynie ale przy dzieciach musiałam ograniczyć bo maszyna ledo szyła, gdy małe rączki były obok. 

Szycia uczyłam się sama głównie podglądając youTube czy pinteresta :D nawet ostatnio udało mi się skrócić firankę do salonu i nawet wyszła równo :) Fajnie mieć zainteresowania :) ciągnie mnie także do szydełkowania. Podstawy znam :) 

u mnie teściowa szyje, ale masz rację musi mieć cisze i spokój 

Twraz jak sa dzieci to tego czasu na szycie jest mniej ale jak bylam mlodsza to rany.... mama viagle krzyczala ze te szmaty porozwalane;) a ja cos ciagle szylam;) lubiłam to i nadal lubie, tyle ze teraz juz nie mam na to tyle czasu;/

Ja uwielbiam wszelkie ręczne robótki np tworzenie jakiś ozdób do domu na święta bądź inna porę roku, swego czasu tez robiłam paznokcie, bardzo lubię malować wiec mogłam się „wyżyć „ artystycznie na dłoniach. Teraz jedynie robię sobie i to po nocach. Synek potrzebuje dużo uwagi plus praca nie daja mi póki co więcej możliwości. Chce również synkowi trochę pokój podmalować, zrobic kacik do malowania na ścianie, znalazłam farbę czarna magnetyczna tablicowa, używałyście może z firmy inchem ?? 

a ja nie lubię małych elementów i lepienia 

Ja lubię takie ręczne robótki ale przy dzieciach ciężko znaleźć czas i ciszę :D 

Też lubię robić wszelkiego rodzaju ręczne robótki :) Ozdoby na święta czy chociażby malować na płótnie :) Szyć również szyłam kocyki i poduszki dla Malutkiej zanim się urodziła :) Teraz brakuje mi na to czasu :) 

Ja z dekoracji to co mega mi sie podobalo to bombki;) dekorowane cekinami + wstazki mega to wygladalo i w sumie pare osob dostalo w prezencie;) wciagajace strasZnie ;) potem czas na pisanki ktore tez dekorowalam sznurkiem i tasiemkowymi kwiatkami

A teraz... mam pomysl moze i wy podpowiecie a moze same wykonacie;)

Mam kilka puszek po mleku 800 i tak sobie pomyslalam ze beda swietnym pomyslem na puszki na pierniki czy inne ciasteczka ;)

Teraz wena tworcza i troche czasu z czym nieco gorzej;/ i zobaczymy czy do swiat uda sie ogarnac;)

Ja z takich puszek po mleku zrobiłam skarbonki chłopcom;)

Super pomysł :) nawet jako prezent dla dziadków pod choinkę :) własne pierniczki w takim pojemniku :) trochę go świątecznie okleić :) Ja kupowalam bebiko więc puszek nie mialam. A ciasteczka co roku dajemy dziadkom pod choinkę ale pakuję w celofan 

Kurde dziewczyny właśnie dalyscie mi pomysł na puszki po mleku żeby pierniczki do nich schować🤩 super dzięki!

Ostatnio robilam bezy;) i wzucilam do puszki;) super sie przechowaly i nie wchlonely wilgoci wiec tez sie fajnie sprawdzaja ;) 

O beżach nie pomyślałam, by tam trzymać ;) czasami kupujemy coś a okazuje się, że w domu mamy pod ręką gotówce. Tak jak nauczyłam się mrozić w pojemnikach po lodach zamiast kupować specjalne pojemniki na mrożenie 

Ja też zamrażam w pojemnikach po lodach i latem najlepsze kiedy mąż chce lody zjeść i weźmie niewłaściwy pojemnik ;)

O tak ;) albo zdziwienie, że tyle pojemników z lodami a lodów w domu brak 

tia te pudełka po lodach nie jednego zmyliły;D

ja też tak wykorzystuję  pojemniki po lodach, tak jest zawsze fajniej i poukładane jak należy 

Puszki po mleku zawsze się przydawały :) Na ciastka , na korki od butelek (zbieramy do szkoły) , mąż na śrubki :) 

A mrożę w zwykłych pojemnikach spożywczych albo w torebkach do mrożenia :) Po lodach pojemników nie mam bo nie kupujemy takich :) 

Ja w takich pojemnikach tylko owoce. Łodygi selera, pietruszki Czy koper to mrożę w woreczkach z ikea

Ja w woreczkach mrożę prawie wszystko