Ja nie umiem Szyc na maszynie, ale jak widzę takie piękne materiały dzieciece to aż chciało by się nauczyć.
Teraz jest duża ilość materiałów i jeżeli ma.sie wyobraźnię i umie się szyc to można samemu wszystko zrobić;)
Nie mam sprawdzonych. Ostatnio dawno nie zamawiałam. Szukałam po prostu dobrych jakościowo 100% bawełny w ładne dziecięce wzory ,które będą kolorystycznie mi pasować pod materiał minky :)
Z czego robisz wypełnienie?
ja podziwiam osoby co umieją szyć na maszynie i w ogóle takie hafty robić
Owata (ocieplina) miękka do kocyków :)
Zdecydowanie taniec i to high heels. Polecam!
https://studiokreacjiruchu.com/zajecia-taneczne-dla-doroslych
Rękodzieło jest trudne i długo do roboty mi się wydaje. Ale rzeczy wychodzą śliczne
Uwielbiam rękodzieło . Ja mam jednak dwie lewe rece
Ja lubie pisać... opowiadania erotyczne. Piszę je na blogu https://erotales.pl, gdyby kogoś to interesowało ;)
Ja bardzo chciałabym umieć Szyc na maszynę. Kiedy ciostrze ciotecznej babcia szyła jej piękne sukienki niedostępne w żadnym sklepie;)
U mnie mama umie szyć na maszynie wiec często prosimy ja o pomoc bądź ostatnio dla mojego brata szyla cały strój pod zbroje rycerska ;D
Teraz szycie na maszynie trochę odchodzi w zapomnienie niestety :/ Moja mama to potrafi, co jest niezastąpione jak trzeba coś naprawić :D Ja niestety takich umiejętności nie posiadam.
Jzuk dla chcącego nic trudnego. Moje siostra sama w zeszłym roku nauczyła się Szyc i teraz tworzy naprawdę super ciuchy
Byleby nauczyć się obsługi maszyny;) Ja mam maszynę ale nie mam instrukcji obsługi he muszę kogoś poprosić o drobna pomoc ;)
Justyś teraz jest sporo filmików na youtubie wiec tylko abyś model maszyny miała;)
mnei uczyła babcia potem dużo sama próbowałam i kombinowałam załuje ż enie poszłam w tym kierunku;( ale być moze znienawidziłabym szycie a tak to czasami rozstawiam maszyne i coś przeszyje jak trzeba;) hociaż teraz rzadziej przy maluchu to wiadomo nie zawsze jest okazja;p
Mega dużo filmików :)
Mówicie? Dla mnie to zawsze jakoś tak wyglądała jak czarna magia :/ te maszyny mają tyle pokręteł :/
Będę musiała poszukać i może uda mi się znaleźć odpowiedni ;)
Internet bardzo ułatwia teraz życie - można znaleźć pełno filmików instruktażowych do interesujących nas tematów. Sama często z nich korzystam z pozytywnym efektem. Jeszcze niczego nie popsułam, więc jest ok ;)