U mnie dzieci widzactelefon jak rozmawiam przez niego albo przez kamerke bo rodzina chce dzieci zobaczyc. Ale do zabawy nie ma. Nawet sie nie domagaja zeby im dac telefon.
Telefon to nie zabawka więc nie powinni się nim bawić. Nawet starym którego nie używamy
U mnie syn dostaje telefon, ale ma ograniczenia. Sama jestem w szoku jak logiczne gry łatwo rozwiązuje
Mnpb, a ile ma twój syn?
U mnie dzieci maja telefony zabawkowe i jakąś atrapę telefonu ale się tym nie bawią. Na zwykłym telefonie czasem włączę im piosenki dla dzieci jak nie chcą jeść po czym zaraz wyłączam by za długo nie mieli styczności.
Starszak ma już swój telefon, dostał jak zaczął dojezdzać do szkoły autobusem. Młodszemu puszczam czasem piosenki na yt. słuchamy razem, śpiewamy i tańczymy przy nich.
Moje hobby to szydełkowanie. Szydełkuje chusty. Czasami sobie w ten sposób dorabiam więc łączę zamiłowanie z dorobkiem. Ponadto ostatnio zafiksowałam się we włossingu i zajęłam się wyjątkową pielęgnacją swoich włosów. To serio potrafi nieźle wciągnąć człowieka ^^
Też miałam czas, że zbzikowalam na punkcie włosów, olejowałam, robiłam wcierki i potem zabrakło na to czasu... nie wiem czy przyniosło to jakieś efekty na dłuższą metę, ale chyba będę musiała sobie trochę poprzypominać jak zaczną mi znów wypadać włosy po porodzie, może polecisz jakieś fajne źródła w internecie na ten temat Mietowapoziomka?
Moja pasją jest ruch. Kiedyś sport teraz taniec :) chodze od jakiegoś czasu na bachate i w tym sie odnajduje :) https://www.spot66.pl/kursy-solo/bachata-solo/
Moim hobby mozna powiedzieć,że są książki, planszowki, puzzle, basen :D
Jak miała trochę więcej czasu, to lubiłam dużo czytać. Głównie fantasy. A teraz to trudno powiedzieć…
Lubie gotować. Ale takiej pasji, jak np. taniec nigdy nie miałam, nigdy nic mnie na tyle nie zafascynowało żebym to chciała kontynuować
Ja lubię czytać, głównie kryminały, thrillery. Poza tym cykanie zdjec i pieczenie, jeśli mam chwilę :)
Kiedyś jeszcze lubiłam rysować, grać na gitarze, no ale na to już brakuje czasu niestety
Ja ostatnio bardzo dużo czasu spędzam na gotowaniu i pieczeniu. Do tego pielęgnacja roślin, niedługo zacznie się sezon na warzywa to będzie co robić;) lubię spacery, słuchanie muzyki itp
Ja mimo że sił brak to w ostatnim czasie wyszukuje przepisy dla malucha i szyję ;)
a co szyjesz ?
Ja zajmuję się fotografią :) Uwielbiam w wolnych chwilach wziąść swój aparat. Często też oglądam zdjęcia ,których mam bardzo dużo (głównie dzieci ). Prócz tego lubię czytać i również troszkę szyję :) Dziś uszyłam kocyk z minky bo został mi materiał a teraz w ciąży mam troszkę więcej czasu:) Fakt przy dwójce dzieci mam co robić ,ale puki mam wolne od pracy to przynajmniej tu oszczędzam trochę czasu dla siebie :)
Materiały kupujesz w sklepach stacjonarnych czy przez internet? Sama myślę żeby zacząć szyc bo mam maszynę ale nie po drodze mi do sklepu z materiałami.
Hmm długo się zastanawiałam jakie jest moje hobby i zdałam sobie sprawę że takiego nie posiadam 🙈🙈
Lubię sobie siąść w wolnym czasie z wykreslanka albo sudoku coś nawet pokolorowac
Jak gdzieś rodzinnie wyjeżdżamy to uwielbiam robić zdjęcia mimo że nie posiadam aparatu a później tworzyć fotoksiazki albo fotoalbumy
Może i to by podchodzilo pod hobby? Ciężko mi powiedzieć bo lubię tak na prawdę sporo rzeczy ale jakoś nigdy nie nazwałam tego swoim hobby wiec chyba czas to zmienić
Ja szyc tez lubie ale ze wzhledu na dzieci to to moje hobby idzie na bok;( ogrodek... tez na bok;) to co posadzilam przed ciaza to rosnie ;) i tyle poki co ;)
Ja zamawiam kilka materiałów na allegro za jedną przesyłką :)
a masz jakiegoś ulubionego sprzedawce? czy po prostu tak wyszukujesz?