Hiszpańska mucha czy to działa Waszym zdaniem? Ktoś testował?

tak dokładnie , nie wierze ze jak ktoś zamówi raz zamówi ponownie

Każdy bardziej to kupuje z ciekawości, a w potem nie jest zadowolony

dokładnie tak.

Nie jest to wyciąg, bo nie jest to „oryginalna” hiszpańska mucha tylko po prostu chwyt reklamowy, który ma zachęcić do kupowania. To pewnie po prostu suplement diety

Bo taki opis o opinię niby dobre to każdy chce spróbować

Dokładnie, dobry chwyt reklamowy i znajdzie się dużo chętnych na spróbowanie

Dokładnie mimo że tak naprawdę nic w środku nie ma. Suplementy działają na zasadzie placebo

Niestety, suplementy w Polsce nie muszą być szczegółowo przebadane, więc tak naprawdę to może być zwykły cukier puder w tabletkach :sweat_smile:

O żeby to jeszcze cukier puder był to pół biedy. W ostatniej partii wigantoletten 2000 który jest suplementem bo 1000 jest lekiem znaleźli nawet tynk i sproszkowane szkło. Widziałam badania na zywoyno gdyby ich nie było to bym nie uwierzyła

No dokładnie… szkoda pieniędzy na suplementy, bo niewiadomo co tam pchają…

1 polubienie

Suplementy często to ściema. Lepiej jeść dobrze, pić wodę i korzystać ze słońca. A jak coś nie tak to zrobić badania zamiast łykać tabletki na ślepo.

1 polubienie

Dokładnie

Oho a ja byłam pewna, ze to jedynie jedna roślinka. Gdzie to dostanę?

u mnie zadziałało :DDD z mężem jeesteśmy bardzo bardzo zadowoleni

Ooo to super, może na każdego działa inaczej

O matko pierwsze słyszę

ciekawe tylko skąd te opinie takie dobre się tam znajdują

ooooo to jedna z niewielu pozytywnych opinii

Opinie w Internecie można kupić, napisać samemu. Przecież to żaden problem utworzyć kilka kont i napisać

Zamawiałam na stronie firmowej, aczkolwiek widziałam ostatnio również na allegro: Aha i jeszcze jedno jak zechcesz przetestować. Nie wolno jej łączyć z:
alkoholem bo alkohol redukuje działanie, poza tym mi osobiście bardzo trudno jest dojść do orgazmu jak wypiję zbyt dużo alkoholu, jedna lampka wina nie zaszkodzi ale więcej… nie polecam
oraz nie łącz z gorącymi napojami typu kawa czy herbata bo opóźniają jej działanie.