Hiszpańska mucha czy to działa Waszym zdaniem? Ktoś testował?

Dokładnie… ja tam nie wierzę w takie rzeczy

Też tak myślę , bo przecież teraz wymyślają tabletki już na wszytsko tylko że to nie są leki a suplementy

Warto podchodzić do tego z dystansem i nie oczekiwać cudów.

Czasem chyba potrzebna jest wolna głowa , żeby tak poprostu wrzucić na luz i żadne dodatki nie są potrzebne

1 polubienie

Zgadzam się w 100%

1 polubienie

O tak! No i też zdjęcie ciężaru. Nie dziwię się, że czasami faceci narzekają, że „moja kobieta nigdy nie chce” skoro po pracy wracają do domu, dupę posadza na kanapie i jeszcze obiad im pod nos podaj, a kobieta w tym czasie pół chałupy posprząta i wielki szok, że wieczorem chęci brak…

1 polubienie

Ciężko mieć ochotę na czułości, kiedy padamy na twarz po całym dniu ogarniania wszystkiego. Wspólna codzienność to też wspólna odpowiedzialność jak facet się zaangażuje, to i kobieta znajdzie więcej energii i chęci

1 polubienie

Dokładnie tak!

Dokładnie tak kiedy facet się angażuje, kobieta nie musi wszystkiego dźwigać sama. Wtedy łatwiej znaleźć siły na bliskość i bycie razem, a nie tylko obok

1 polubienie

Pewnie kupione.

Na pewno tak .

Też tak myśle

Idealnie o suplementacj diety pisze Pan Tabletka. Ilez pracy trzeba wlozyc zeby sprzedać suplement ? Czasem wystarczy wymyslic schorzenie lub chorobe ! Tak np bylo z zespolem RLS czyli niespokojnych nog :rofl: i tylko w Polsce wierzymy i łykamy wszystko a tak naprawde nie wiedzac co przyjmujemy i ze jedno polaczone z drugim moze miec paskudne efekty.

Tak naszej pacjentki babcia kilka lat temu się wykończyła przez suplementy bo ona brała na wszystko. Łykała po kilkanaście tabletek dziennie aż w końcu trafiła do szpitala i zmarła. Ale kobietka gdzie reklamę zobaczyła to szła i kupowała bo wierzyła w to

O tak, same wiecie ile reklam suplementow leci w tv. Jeden blok reklamowy to nawet 10 reklam samych suplementow, sa na wszystko. Moim zdaniem powinni zakazac lub chociaż ograniczyc. Bo ludzie nie maja pojecia czym sie roznia suple od lekow.

A najgorsze jest to że i lekarze to przepisują i w aptece to dają teoretycznie ludzie do których mamy zaufanie robią nas w bambuko

Dlatego warto być czujnym i samemu zgłębiać informacje, żeby nie dać się wprowadzić w błąd.

1 polubienie

Jakby nie reklamy leków i suplementów, to chyba nie mieliby co reklamować… :upside_down_face:

moja babcia tak ma ze wszystkie choroby z telewizji co są to ona na pewno to ma ;p

Haha nie tylko Twoja, moja ma tak samo :see_no_evil: