Dokładnie… ja tam nie wierzę w takie rzeczy
Też tak myślę , bo przecież teraz wymyślają tabletki już na wszytsko tylko że to nie są leki a suplementy
Warto podchodzić do tego z dystansem i nie oczekiwać cudów.
Czasem chyba potrzebna jest wolna głowa , żeby tak poprostu wrzucić na luz i żadne dodatki nie są potrzebne
Zgadzam się w 100%
O tak! No i też zdjęcie ciężaru. Nie dziwię się, że czasami faceci narzekają, że „moja kobieta nigdy nie chce” skoro po pracy wracają do domu, dupę posadza na kanapie i jeszcze obiad im pod nos podaj, a kobieta w tym czasie pół chałupy posprząta i wielki szok, że wieczorem chęci brak…
Ciężko mieć ochotę na czułości, kiedy padamy na twarz po całym dniu ogarniania wszystkiego. Wspólna codzienność to też wspólna odpowiedzialność jak facet się zaangażuje, to i kobieta znajdzie więcej energii i chęci
Dokładnie tak!
Dokładnie tak kiedy facet się angażuje, kobieta nie musi wszystkiego dźwigać sama. Wtedy łatwiej znaleźć siły na bliskość i bycie razem, a nie tylko obok
Pewnie kupione.
Na pewno tak .
Też tak myśle
Idealnie o suplementacj diety pisze Pan Tabletka. Ilez pracy trzeba wlozyc zeby sprzedać suplement ? Czasem wystarczy wymyslic schorzenie lub chorobe ! Tak np bylo z zespolem RLS czyli niespokojnych nog
i tylko w Polsce wierzymy i łykamy wszystko a tak naprawde nie wiedzac co przyjmujemy i ze jedno polaczone z drugim moze miec paskudne efekty.
Tak naszej pacjentki babcia kilka lat temu się wykończyła przez suplementy bo ona brała na wszystko. Łykała po kilkanaście tabletek dziennie aż w końcu trafiła do szpitala i zmarła. Ale kobietka gdzie reklamę zobaczyła to szła i kupowała bo wierzyła w to
O tak, same wiecie ile reklam suplementow leci w tv. Jeden blok reklamowy to nawet 10 reklam samych suplementow, sa na wszystko. Moim zdaniem powinni zakazac lub chociaż ograniczyc. Bo ludzie nie maja pojecia czym sie roznia suple od lekow.
A najgorsze jest to że i lekarze to przepisują i w aptece to dają teoretycznie ludzie do których mamy zaufanie robią nas w bambuko
Dlatego warto być czujnym i samemu zgłębiać informacje, żeby nie dać się wprowadzić w błąd.
Jakby nie reklamy leków i suplementów, to chyba nie mieliby co reklamować… ![]()
moja babcia tak ma ze wszystkie choroby z telewizji co są to ona na pewno to ma ;p
Haha nie tylko Twoja, moja ma tak samo ![]()