wasz.ka super jest ale czy spasuje dziecku to juz inna bajka.mojej spasował
Ja teraz mam silikonowa ale wyglądająca jak normalna szczoteczka a nie nakładana na palec
Ja przeszłam na zwykłą bo wydaje mi się, że silikonowa nie radzi sobie już tak dobrze z myciem zębów, zwłaszcza, że córeczka je już wszystko.
Ja mam zwykła szczoteczkę od 3 roku życia więc czekam aż dorośnie
Karolinach też mam zwykła z.wlosiem i taka jej myje zęby...ma i aż 3,5 😂😂 no prawie już 4 ząbki
Ja tą silikonową używałam do masowania dziąseł ale jak już pojawiły się zęby też przeszłyśmy na zwykłą z włosiem. Mogę polecić szczoteczkę Jordan taką z dziurką na palec w rączce, ma mięciutkie włosie i fajnie nam się sprawdza do tej pory zresztą
wasz.ka no tez taka mam na razie.
Ja już nawet nie pamiętam jaka mam ale jutro z ciekawości sprawdzę
Ja też mam tą dziurą na palec i jest bardzo fajna :) córeczka lubi nią myć zęby :)
moja tez sama myje ha ha ha oczywiście musze poprawiac po niej.ale już wie że trzeba pomoczyć szczotkę (pokazuje szczotka na kran) i udaje że jej paste nakładam potem wkłada do buzi i rusza rączką
Weronisia bez pasty myjecie zabki,?
aneczka oczywiście.na razie samą woda bo mała jeszcze roku nie skonczyła.
Weronisia ja zaczęłam myć pastą jak już ząbki były dobrze widoczne, wcześniej myłam samą wodą. Ale czytałam, że na początku mycie wodą też wystarcza.
Ja myje ziajka od 1 żabka
Weronisia ja zaczęłam.myc ząbki bo pierwszy nsie pojawił jak.miala 9 miesięcy ale z pasta. Ziaja z bobrem
Ja czytałam że do roku wystarczy woda.ale już będę musiała kupić dla niej pastę bo widzi jak rodzeństwo myje i też wola paste
Weronisia no nie wiem czy sama woda wystarczy skoro dzieci już jedzą normalne posiłki mają ząbki. Więc myślę że woda to za mało
Mojej córeczce ziaja z bobrem chyba nie smakuje bo jakoś niechętnie myje nią zęby :) muszę znowu kupić nenedent ale u mnie ostatnio ciężko go dostać.
aneczka ja wiem że wystarcza bo w wiekszości i tak je moje mleko,pije wode.a że teraz chetnie juz bierze szczotke chce jej wprowadzic zdrowy nawyk że jak szczoteczka to i pasta..
Też mieliśmy gryzaki z mombelli jedne z lepszych my akurat używaliśmy ośmiornicy .
Co do szczotkowania zębów to mój syn zaczął używać szczoteczki z pasta jak pojawiły się pierwsze zęby .