Mamakisi u nas górne jedynki już wychodzą miesiąc i nie mogą wyjść :/
Bardzo fajny, taki inny kształt. My mieliśmy żyrafkę Sophie i fajnie się sprawdziła :-) ponadto używaliśmy też zwykłych żelowych gryzakow
Widziałam na instagramie jak jedna mama podaje swojemu synowi ten gryzak. I szczerze mówiąc nie wiedział że to gryzak i się zastanawiałam co to, bo taki niespotykany kształt.
U nas balon z helem Te był frajda
Karolinach łączę się w bólu. Ja mam jeszcze w domu ząbkującego dwulatka. W domu istne szaleństwo.
Ehh te zęby są.nie obliczalne Ale.musimh to jakoś znieść A moja córka teraz uwielbia gryźć mój palec.brrr boli.bo jej zęby są.ostre .male szatanskie.kly
U nas dolna dwója się przebila. Wiec mamy wszystkie jedynki, wszystkie dwójki i trzy czwórki
Dokładnie, trzeba przetrwać. U syna dwie piątki na dole przebite, jeszcze tylko góra. A u córki idą dalej jedynki na dole.
dostaliśmy taki gryzak w prezencie :) Zobaczymy czy się u nas sprawdzi :)
Wercia nie jest źle, nawet nie odczuwam, że ząbki idą córeczka zachowuje się normalnie :) na początku miała gorączkę w jedną noc ale poza tym jest ok :)
Moja gwiazda już drugi dzień czoło cieplejsze Ale zęba nowego nie widzę .alr nie da sobie zobaczyć więc coś na pewno jest na rzeczy;)
U nas kły teraz idą ciekawe kiedy się przebija.
Ja się nie doczekam chyba końca ząbkowania, ostatnich trzonowych brak, a już lekko ponad 2 lata
Paulinek doczekasz się :) niedługo będzie po wszystkim, u nas dopiero początki, nie jest źle ale co będzie dalej zobaczymy.
Mam myślenie jak paul89nek że chyba się nie doczekam Ale.musze myśleć tak jak pisze Karolinach że w końcu będzie dobrze
U nas już dwa ząbki. Trochę marudny ale takto brak innych objawow
Paulinek myślę że nim się obejrzysz to ząbki już będą
U nas też są gorsze i lepsze dni. Dziś np. w nocy córeczka dwa razy popłakiwała przez sen, widocznie bolą ją dziąsełka ale żelem nie da posmarować więc musimy przetrwać.
Jedne mamy piszą że zęby i da jedne za drugim A u nas wszystko długo trwa nie ma reguły
A próbowałyście camille?