Ginekolog kobieta czy mężczyzna?

Nie mkzna jakoś skontaktować się z tymi paniami i coś zrobić z tym sadysta ?

Rewers piszesz o dr Wasilewskim? A z jakiej miejscowości?

Czyżbyś znała ula ? :smiley:

Właśnie chcę ustalić :slight_smile:

Ula tak, ale ten z Inowrocławia bo jest kilku o tym samym imieniu i nazwisku.

tylko współczuć takich lekarzy :frowning: Bardzo mi przykro rewers

To jednak o innym doktorze myślimy. Uff bo ten z Bydgoszczy ma rewelacyjne opinie, byłam u niego tylko raz, zrobić usg 3d połówkowe i to oaza wiedzy i doświadczenia.

O tym z bdg tez slyszalam same syperlatywy. A na tego to co drugi narzeka. Ula to ty gdzies z moich okolic jestes?

Już myślałam że o jednym mowa :slight_smile:

Ten lekarz jest jakiś niepoważny. Chyba za wszelką cenę próbował udowodnić, że miał rację mimo, że jej nie miał :confused: ty jesteś pacjentką i Masz prawo zdecydować czy coś chcesz czy czegoś nie chcesz i on ma wykonać to na co ty mu pozwalasz chyba że istnieje zagrożenie życia, a nie że on potem na korytarzu robi Ci wywody, że go zestresowałaś, A przepraszam on ciebie nie zestresował?? … wstyd za takich lekarzy naprawdę… A jakby zrobił ci krzywdę to jeszcze być za to odpowiadał i na pewno nie byłaby to twoja wina

Wiesz jest taka strona gdzieś gdzie zgłasza się takie błędy lekarzy przy porod ach chyba do 15 lat wstecz i lekarza mkzna pociągnąć do odpowiedzialności i o odszkodowanie wołać za nerwy stresy itd. A takie tłumaczenia lekarza to śmiechu warte serio ja bym chyba tam wstała i sama mu przywalila a wymowke też bym miała dobra przecież można mieć szok przy porodzie więc nie ma za co :smiley:

Zamarancza tamte komentarze skopiowalam z opinii o tym lekarzu.

Jak się to czyta to aż normalnie eh nie poszlabym do takiego zły zawód sobie wybrał…

Rewers ja właśnie jestem z Bydgoszczy :slight_smile:

Ahaaa to fest on traktuje kobiety… Jak śmieci i jak by za karę tam pracował, a ma świetną pracę. pomaga przyjść na świat nowemu życiu!

Zamarancza dlatego ja jak uslyszalam co mowi to byłam kompletnie w szoku. Nigdy nie spotkałam się z takim nieprofesjonalizmem. A położne u nas na oddziale to do rany przyloz. On tam wgl nie pasuje. Menda taka ;p

Ten lekarz aż mi przypomniał film pt millenium mężczyźni którzy nienawidzą kobiet…

Moze jak by kobiety składały skargi na niego to by go wywalili, a tak… Ehh
Tacy ludzie nie powinni pracować w takich miejscach, a na pewno nie z ludźmi. Nie każdy nadają sie do kontaktów z innymi, są osoby, które powinny pracować w samotni…

Zamarancza można zgłosić że ucierpialo się przy porodzie przez danego lekarza i postępowanie ma murowane fakt jakby były skargi itd może by pomogło chyba że gość ma plecy u nas z kolei też jest taki jeden pierdola strasznie niemiły itd nazywa się Bojarski i zaś synek dyrektorki szpitala więc skargi to sobie można pisać

No niestety często lekarze przeciwko sobie nie chcą stawać. Skarg mało i wcale się nie dziwię, bo niewiele to daje ostatecznie. Trzeba mieć twarde dowody by się z nimi boksować. A nie często lekarz staje przeciwko lekarzowi…