Gdzie śpi Wasze niemowlę?

U mnie bardzo podobnie, czas leci, ale to miłe, że takie wspomnienia zostają.

1 polubienie

Oj tak, jest co wspominać :face_holding_back_tears:

Piękne czasy :heart_eyes:

tez tak patrzę na moja szwagierkę , i pamietam jak synek zawsze ja wolał żeby z nią spał . ostatnio zadała mu pytanie mogę z tobą spać taty nie ma nie będę sama spala , a on stanowczo nieeee mamo z tobą się nie wyspie :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears:

Czasem dzieci mają swoje powody, których dorośli nawet nie podejrzewają

U mnie synek spal w lozeczku a jak urosl to w swoim lozku ale czasami musze z nim spac :slight_smile:

U nas córeczka spała pięknie w swoim łóżeczku do 5 miesiąca, potem przyszedł regres snu i się zaczęło po 10 pobudek na cyca. Wtedy też nauczyła się obracać i jak tylko kładłam ją do łóżeczka to przekręcała się na nasze. Teraz ma 3 latka niby zasypia w swoim pokoju ale i tak w nocy przychodzi do nas, rzadko się zdarza że prześpi całą noc u siebie

U nas córka spala w swoim łóżeczku, dopiero gdzieś ok 1,5-2 lat zaczęła w połowie nocy do nas przychodzić do łóżka. Na 2,5 roku przenieśliśmy ja do swojego pokoju i śpi już w swoim łóżku.

u nas mala ma zaraz 7 lat i nadal co jakiś czas chce spać z nami :wink:

Nieraz poprostu potrzebują więcej bliskości :smiling_face_with_three_hearts:

Mój lubi na kanapie , moim łóżku i swoim więc często sam wybiera gdzie chce spac