Fryzjer

Gdybym wiedziała że będę miala 3 synów to bym się nie zastanawiała.

1 polubienie

No niestety :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

Jejku … ale dużo :hear_no_evil:

I na dodatek jeszcze swojego faceta, a potem byłaby wprawa i jeszcze kogoś z rodziny

Do tego rozne inne zabiegi paznokcie itp nie wiadomo skad brac na to wszystko pieniadze :thinking:🫨

1 polubienie

Pazy 200 :woman_facepalming:

Matko to tak paznokcie, rzęsy i fryzjer to chyba 1000 nie starczy :neutral_face::neutral_face::neutral_face: jak do rzęs że ja paznokci nie robię zawsze to jakaś oszczędność :rofl::rofl:

U mnie 90 :rofl::rofl::rofl:

Ja jak policzyłam na chrzest nasze kosmetyczne zabiegi to rozbilam na trzy miesiące wydatek bo mój fryzjer męża pazy moje i on też poszedł na manicure ja brwi on brodę :see_no_evil:

Nawet nie pamiętam kiedy byłam u fryzjera :sweat_smile: a nie czekaj! 2 lata temu bo mnie czesał na własny ślub :grinning: końcówki podcinam sama i nie widzę potrzeby wizyt, ale wiem że wiele kobiet takie wyjście relaksuje i dodaje plus 10 do pewności siebie :grinning:

Jej z jednej strony to trochę straszne że chodzicie tak rzadko do fryzjera :haircut_man:

1 polubienie

Haha no ja się cieszę, nie lubię wizyt u fryzjera :stuck_out_tongue: mnie to nie odstresowuje, wręcz przeciwnie :stuck_out_tongue:

Na podcięcie końcówek powinno się chodzić, co 3 miesiące . Wtedy te włosy są zaraz inne

Jeeej dla mnie to mega relaks !

Ja też lubię jak ktoś mi coś robię z włosami :see_no_evil:

Ja jestem fanką jednej fryzury i każda zmiana mnie denerwuje :stuck_out_tongue: przeważnie wychodzę od fryzjera niezadowolona, więc wolę tam nie chodzić :joy:

To juz sporo dla mnie 12m30 to duzo :smiley:

Tak do 100 zl to by byly dobre ceny :wink:

Ja ostatnio się wkurzyłam , bo mi krzywo obcięli :see_no_evil:

Ja kilka lat temu, przed wylotem na wakacje, poszłam tylko podciąć na prosto końcówki. No dziecko by to zrobiło :joy: trafiła mi się praktykantka i nie dość,że były ścięte po skosie, to jeszcze miałam ząbki xd na szybko wolałam żonę kuzyna,żeby mi to poprawiła. Do tamtego fryzjera już nigdy nie poszłam.