Teraz widzę że jest bardzo tanio u mnie. Ale to zwykłe męskie strzyzenie , bez mycia i stylizacji wiec uważam ze cena 40 zł jest ok. Zwłaszcza że chłopaki chodzą w trójkę i wtedy wydaję od razu 120 zł.
No to mój siedzi spokojnie. Bo mamy wielkie lustro i hokery więc jest jak u fryzjera
Mój mąż wydaje tyle sam na siebie, a nie mieszkamy w jakimś wielkim mieście
fakt, że mąż ma strzyżenie + broda
Fryzj ler u mnie to może być raz na pół roku i tylko końce , nie wykonuję żadnych specjalnych zabiegów i nie narzekam też na kondycję włosów
U nas chłopięce 35 i to już wydawało mi się dużo ![]()
Jezu ja za syna 65 płacę i to u zwykłego fryzjera … u tego dziecięcego 110 ![]()
W większych miastach właśnie te ceny już po woli są lekką przeginką, sisotrzeniec ostatnio sobie wymyślił trwała i cięcie z posgoleniem to rozumiem że trochę za to chcieli ale drugi za kilka ruchów maszynką 60 zł własnie.
O kurczę… to bardzo dużo
Matko kochana to co on tam robi za 110 zł. To już przegięcie
No ja bym do takiego nie poszła, szukałabym innego
No to szok przy wszystkich innych wydatkach to sa jednak duze sumy
To i tak lepiej jak dentysta
bez porownania ![]()
Zebym tak potrafila tez bym mojego obciela ![]()
Lepiej byłoby się samemu nauczyć ![]()
A ja właśnie muszę się umówić, boję się tych wydatków . Jak pójdę raz to chodzę już co tydzień
Lepiej isc szybciej bo jak sie zaniedba wydatki moga okazc sie tam wieksze ![]()
Rozjaśnianie pasma plus odrost
duże miasto
700 co 3 mc ![]()
Właśnie tego się boje jak idę do fryzjera 400 to minimum u mnie a chciałabym znów trochę jasniejsze zrobić a to wiąże się z rozjaśnianiem i kosztem
Ile kosztuje kurs strzyżenia ? ![]()
Może się złożymy i co zrobimy taki kurs. Później będziesz nas obcinać ![]()
![]()
![]()