Fryzjer

Teraz widzę że jest bardzo tanio u mnie. Ale to zwykłe męskie strzyzenie , bez mycia i stylizacji wiec uważam ze cena 40 zł jest ok. Zwłaszcza że chłopaki chodzą w trójkę i wtedy wydaję od razu 120 zł.

No to mój siedzi spokojnie. Bo mamy wielkie lustro i hokery więc jest jak u fryzjera

Mój mąż wydaje tyle sam na siebie, a nie mieszkamy w jakimś wielkim mieście :rofl:fakt, że mąż ma strzyżenie + broda

Fryzj ler u mnie to może być raz na pół roku i tylko końce , nie wykonuję żadnych specjalnych zabiegów i nie narzekam też na kondycję włosów

U nas chłopięce 35 i to już wydawało mi się dużo :face_with_peeking_eye:

Jezu ja za syna 65 płacę i to u zwykłego fryzjera … u tego dziecięcego 110 :confused:

W większych miastach właśnie te ceny już po woli są lekką przeginką, sisotrzeniec ostatnio sobie wymyślił trwała i cięcie z posgoleniem to rozumiem że trochę za to chcieli ale drugi za kilka ruchów maszynką 60 zł własnie.

O kurczę… to bardzo dużo

Matko kochana to co on tam robi za 110 zł. To już przegięcie

No ja bym do takiego nie poszła, szukałabym innego

1 polubienie

No to szok przy wszystkich innych wydatkach to sa jednak duze sumy

To i tak lepiej jak dentysta :sweat_smile: bez porownania :rofl:

1 polubienie

Zebym tak potrafila tez bym mojego obciela :grinning:

1 polubienie

Lepiej byłoby się samemu nauczyć :see_no_evil:

A ja właśnie muszę się umówić, boję się tych wydatków . Jak pójdę raz to chodzę już co tydzień

Lepiej isc szybciej bo jak sie zaniedba wydatki moga okazc sie tam wieksze :rofl:

1 polubienie

Rozjaśnianie pasma plus odrost :smiley: duże miasto :slight_smile: 700 co 3 mc :slight_smile:

Właśnie tego się boje jak idę do fryzjera 400 to minimum u mnie a chciałabym znów trochę jasniejsze zrobić a to wiąże się z rozjaśnianiem i kosztem

Ile kosztuje kurs strzyżenia ? :laughing:

Może się złożymy i co zrobimy taki kurs. Później będziesz nas obcinać :sweat_smile::sweat_smile::rofl:

1 polubienie