Matko tez kiedys byłam swiadkiem jak praktykantka obcinala starsza pania i wycieła jej dziure z przodu glowy :[ ale babka byla wsciekła i wcale sie nie dziwie ![]()
Ale bym chyba zabiła hahahha .
Mojego syna raz tez jedna podciela tak ze patrzec sie nie dalo co tam miala narobione niestety tam nic juz poprawiac sie nie dalo trzeba bylo tylko czekac az odrosnie
To ja tak miałam ostatnio, tak mnie obcięła że mi się fryzura siostry z lat 90 przypomniała ![]()
![]()
musiałam czekać aż podrosną trochę i iść do swojej sprawdzonej by to jakoś ogarnęła
Mnie czasami korci sie jakos fajnie obciac ale wlasnie boje sie ze bede wygladac jak nie powiem co ![]()
No to u mnie było to samo… tylko u mnie ta praktykantka jeszcze obcięła za dużo i musiałam bardzo długo je doprowadzić do ładu… na początku miałam cały czas związane włosy bo tragedia … a potem drugi salon mi się taki trafił , ale to nie praktykantka i to samo krzywo… więc mega się już boje fryzjerów ![]()
Mojej mamie kiedyś się przydarzyła taka sytuacja że w salonie do którego chodziła zwolniła się fryzjerka do której zawsze się umawiała (otwierała własny salon obok
), moja mama ma stałą fryzurę od lat i są to krótkie włosy które mają dłuższy przód kręcony, mojej mamie naturalnie się kręcą i wywijaja ewentualnie czasem sobie na walki lub szczotkę podmodeluje. Poszła do innej fryzjerki w salonie a ta tak ja obcięła, krótko, jakoś tak nie zgrabnie, ale to nic mija tydzień dwa miesiąc a mama ma taką samą fryzurę, okazało się że ta fryzjerka tak słabo jej obcięła te włosy że przestaly jej rosnąć. Na szczęście ta jej otworzyła już salon i mogła jej to naprawić ale musiała jej podciąć by zaczęły rosnąć. ![]()
![]()
![]()
„Poproszę tak jak na zdjęciu :D”
Haha tak a wychodzisz w całkiem innej fryzurze
Haha Nigdy nie jest tak samo
Sprawdź sobie na chat gpt jak będziesz wyglądać ![]()
A jak to się robi?
A nie wiem w sumie wiem że się tak da ale nie wiem czy trzeba mieć coś wykupione. Dziewczyny kiedyś o tym pisały ![]()
To jest darmowa aplikacja , wklejasz swoje zdjecie u piszesz np pokaz mi jak bede wygladac w blond wlosach, lub w kreconych itp w chacie gpt mozna wszystko nawet zadania domowe rozwiazuje ![]()
![]()
ostatnio był trend jak bedziesz wygladac jak barbi ![]()
No ale jak ja tak napisałam to mi twarz całkiem inna zrobiło , to nie jestem ja
Mi dodalo jakies 30 kg ![]()
![]()
![]()
Zawsze można napisać , żeby zrobiło o kilka kg mniej ![]()
![]()
Szkoda ze w zyciu realnym tak sie nie da ![]()
![]()
![]()
przydało by sie kilkanascie kg mniej
Oj tak ![]()
ale chociaż można przerobić się ![]()
Wlasnie w poniedziałek sie wybieram.do fryzjera bo odrost na pół glowy ![]()
![]()
tez tak macie ze wydaje wam sie ze włosy wygladaja jakby byly nieumyte z dwa tyg przy odroscie ![]()
![]()
![]()