Ja karmię na kanapie, ale u teściowej jest fotel o wiele wygodniej, ale nie mam na to miejsca u siebie
Mi na fotelu jakoś nie było wygodnie. Może przez to że fotek też nie za wygodny
Syna karmiła w fotelu,był duży wygodny szerokie podłokietniki mial no wręcz idealny do karmienia.Niestety przy corce juz fotela nie miałam i jakoś daje rade...
Starsza córkę to kiedyś na zwykłym krzesłem siedziałam karmiłam i nie było problemu jakoś się poradziło
Ja kiedyś u rodziców też miałam taki duży to był fajny, teraz produkują takie badziewia
Mam uszaka z Ikea i szczerze czasami na nim karmię a czasami gdzie popadnie byle mieć podparcie pod plecy bo wygodniej. Co do fotela sprawdź czy nie jest zbyt głęboki bo może być nie wygodnie
Ja tam w jednym miejscu ciągle nie karmię więc ciężko mi by było ciągle przychodzić do pokoju i karmić córkę. Zwłaszcza że karmiąc muszę jeszcze zająć się starszą. Czy to klocki czy puzzle.z nią poukładać
Ja chociaż karmie butelka to też co chwilę gdzieś indziej
to bardziej chodzi o wygode niz o to czy trzeba miec czy nie :)
Wydaje mi się że nie jest to rzecz niezbędna i wiele mam obchodzi się bez takiego fotela .Natomiast jeżeli pisze że masz problemy z kręgosłupem co prawda nie masz na ten fotel dużo miejsca ale jeżeli będzie trzeba to coś wykombinujesz to wykombinuj .Kochana po co sobie utrudniać życie. Jeśli ma ci to ułatwić sprawę jak najbardziej kup taki fotel dla ciebie to będzie dużo większy komfort tak jak piszesz po co masz wychodzić do pokoju obok o ile w dzień jeszcze jest to do zrealizowania bo w nocy może być to naprawdę niewygodne dlatego może pomyśl o kupnie takiego fotela
Z tym miejscem to zawsze problem ;) mi się podobal jakis czas temu wielki fotel z mężem nawet mielismy zajawkę na niego no ale właśnie nie było by go gdzie postawic ;( a jednak taki mebel zabiera duzo miejsca w pokoju;(
Anabanana im większe dziecko tym mniej miejsca dla niego. Może dla nas będzie wygodnie się czy dla dziecka które będzie chciało nóżki wyciągnąć
Może i chodzi o wygodę ale jeśli ktoś nie ma miejsca w domu to jak wciśnie jeszcze fotel
Ja fotela do karmienia nie kupiłam. Po pierwsze nie wiem gdzie bym go miała wstawić bo zagracałby pokój a po drugie nie odczuwam takiej potrzeby. Karmię tam gdzie akurat mogę. Najwygodniej i tam jest nam na leżąco, więc w domu staram się tak karmić. Wiadomo jak idę do kogoś w gości to karmię na siedząco byle mieć jakąś poduszkę pod ręką i pod plecy.
My też myśleliśmy o takim fotelu, głównie ze względu na wygodę, ale niestety po wstawieniu łóżeczka do pokoju nie ma już gdzie go ulokować 😣
Fotel to jednak duzy gabaryt
Ja tam przyzwyczaiłam się na kanapie czy łóżku karmić. Nie mogłabym w jednym miejscu bo często karnie tam gdzie jest starsza córka. Fotel by to mi uniemożliwił
Jak ktoś ma dużo miejsca to czemu nie i ładnie wygląda,ale nie oszukujmy się jednak większość nie ma dużych pomieszczeń. Poza tym tak jak pisze Aneczka karmi się wszędzie nie tylko w jednym pomieszczeniu
Ja naleze do osób ze im mniej tym lepiej...tez karmie w kilku miejscach gdzie w danym momencie jest potrzeba....
Ja kupiłam bujany, żeby był zarówno do karmienia jak i do usypiania. Jest też mniej masywny w budowie niż te wielkie do karmienia. Też jestem dość niska i drobna i jakoś mi nie wygodnie w tych ogromnych fotelach