Haha my tez wczoraj nie zdrowy obiad zjedlismy czyli zestaw mięso z kebaba, frytki i surówki;) Zgadzam sie z tym, ze raz na jakiś czas można;) Było tak pyszne, ze nie mam żadnych wyrzutów sumienia;)
Justyna jak zobaczysz, ze bardzo brakuje Ci kojca, to przecież możesz go rozłożyć, ale skoro przez taki czas poradzilas sobie bez niego to wydaje mi się już nie jest Ci potrzebny:)
Książką mnie zaintrygowalas i musze poszukać, moze tez poczytam i sie doucze;)
Ewelaa szkoda, ze pierwszs sanki się nie udaly, moze dziś się wybierzecie. Ja tez wczoraj pojechałam po ubrania dla siebie, ale w każdym sklepie musialam obejsc też dział dziecięcy i oczywiście Hani tez kupilam pare rzeczy;) Fajne wyprzedaże dla dzieci sa w Reserved i CA. Lubie ich jakość ubranek i sporo rzeczy mamy stamtąd:)
Sobie kupiłam spodnie i 3 bluzki, takie nie eleganckie ale raczej wyjściowe. Niby wszędzie sa wyprzedaze nawet do -70%, ale nic nie znalazłam ciekawego w wyprzedazowych rzeczach:/ W ogóle wydalismy wczoraj kupę kasy, bo jeszcze zakupy w markecie i sie przerazilam:/ w Rossmannie mleko Hani i pampersy, a tu obiad na mieście. Te pieniądze nie sa nic warte, znikają szybciej niż przychodzą:/