Femaltiker działa, sama go stosowałam i jest naprawdę świetny i przy tym smaczny
Smak ma rzeczywiście ciekawy…
Na pewno smak ma lepszy niż słód jeczmienny w syropie czy naturalnej formie
To fakt, zwłaszcza że są smakowe te felmatikery. Słodu w naturalnej formie próbowałam u szwagierki i cieszyłam się, że nie mam potrzeby go pić
No smak taki sobie ale co się nie robi dla malucha fermatiker ma lepszy smak i to o wiele ja się cieszyłam że też nie musiałam używać.
Femaltiker mieszałam z jogurtem ale ciężko mi wchodził. Zdążyłam zjeść 3 saszetki i laktacja się rozbujała. Nie wiem czy pomógł ten specyfik czy sama natura zadziałała w końcu.
dokładnie bo najlepszy sposób na rozhulanie laktacji to mały ssak ale jak trzeba to warto naturze pomoc
Jak mamy problem z laktacja, a bardzo nam zależy na karmieniu piersią to warto próbować wszystkiego co się da. Wiadomo dziecko najlepiej pobudza laktacje. Ale zawsze można sobie pomóc laktatorem, zbilansowana dietą, herbatkami czy na przykład słód jęczmienny.
U mnie femaltiker nie pomagał, najbardziej co pomagało to przystawianie dziecka i odciąganie pokarmu laktatorem
Przystawianie dziecka to oczywiście najlepszy sposób.
U mnie femaltiker działa. Jestem po cesarskim, pokarm dostałam dopiero po 6 dniach, mimo ciągłego przystawiania do piersi i prób pobudzenia laktacji laktatorem. Wg badań producenta, skuteczność wynosi u 70% badanych kobiet w porównaniu z placebo. Napewno warto spróbować.
Nawet jeśli nie działa u każdej z nas to na pewno warto próbować. Nie zaszkodzi, a naturalne karmienie to coś o co warto walczyć i próbować różnych sposobów.
dokladnie warto spróbować i zobaczyć czy działa jak nie to inna metodę zastosować bo jest ich trochę.
Jak dla mnie warto próbować wszystkiego. Grunt to się nie poddawać na samym wstępie. Ale jak komuś naprawdę zależy to będzie szukać każdego sposobu. Może któryś pomoże.
Również uważam, że najlepszym pobudzaczem laktacji jest ssące dziecko a następna jest praca z laktatorem.
Femaltiker owszem nie będzie działał na każdą z nas ale wtedy tak jak wspominałyście trzeba próbować innych produktów.
Gdybym miała problem z laktacją to na pewno spróbowałabym wszystkich rozwiązań, nawet tych niesmacznych. O pokarm walczyć warto zawsze.
dokladnie tak samo jak dziewczyny piszą spróbowałabym wszystkiego jakby był problem z laktacja.
Na pewno będę próbować Femaltiker jak tylko pojawia się problemy z laktacja:)
Ważne żeby zadziałało.
evelin nie zakładaj że będą bo może się okaże że problemów nie będzie żadnych najlepiej być dobrej myśli ale też mieć wiedzę w razie co co zrobić.