A próbowałaś kawę inne ?
Trzeba uważać, bo popularna Inka z nazwy, wcale nie zawiera słodu
Dokładnie, w Ince klasycznej nie ma słodu jeczmiennego tylko jest cykorią. Ale w tej z orkiszem słód już chyba jest
nie tylko jest jeszcze inka 7 zbóż chyba czy jakoś tak i też powinnien być słód kiedyś przynajmniej był w zwykłej nie ma ale za to kawa zbożowa caro z nestle zawiera w składzie słód więc ta można pić na laktacje różniez
Ja mam inke i zawiera w sobie słód.
Aneta jaka masz bo inka nie ma słodu jeczmiennego tylko jęczmień a to różnica.
Bym musiała sprawdzić.
ogilnie inka nie ma słodu jeczmiennego wiec jeśli chodzi ci o tą oryginalna to na pewno ma w składzie jeczmien nie ma słodu jeczmiennego.
Aisa niektóre wersje mają słód;)
wiem ale pisze o oryginalnej ta 7 zbóż z tego co kojarzę ma słód
Tą inke co ja mam ma w sobie słód. Sprawdziłam skład.
Aneta a jaka masz inke ? ja mam caro z nestle i jest smaczna i ma słód jeczmienny
Teraz to ci nie sprawdzę bo obecnie jestem u rodziców.
Najlepsza jest kawa zbożowa która się gotuje
U mnie w szpitalu jest dobra kawa. Lepszej kawy nie piłam.
zawsze możesz zapytać jaka kawę mają bo myślę że kawa która mają w szpitalach jest ogólnie dostępna w sklepach i można spokojnie sobie taką kupić.
Oni sami robią kawę. To samo jest z chlebem.
Aneta tak robią w kubku kawę ale jakaś kawa musi to być dostępna w sklepie do kupienia kawa w opakowaniu.
Naprawdę Aneta? A jak ogolnie reszta jedzenia? Smaczne? Bo u mnie porażka…
Aisa nie wiesz jak jest u mnie. Więc nie oceniaj. Pytałam się i wiem jak jest. Robią sami. W moim szpitalu jest naprawdę bardzo dobre jedzenie. Nie mam co narzekać. Jak ktoś jest głodny bo się nie najadł tym co mu przynieśli to można prosić o dokładkę.