Fala upałów 2026

Eeeee nie w Egipcie już bardzo dbają o to by nie zniechęcać turystów do przyjazdu …… wszystko robią na wodzie butelkowej …. W Turcji się zdarzają takie sytuacje jak dany chórek nie dba o czystość ale to się może wszędzie zdarzyć

1 polubienie

U mnie od kąd była ta fala upałów tak teraz temeratura na zewnątrz nie jest jakaś mega ciepła, a szczególnie z rana zawsze jest poniżej 20 stopni …

Ooo, a my lecąc do Grecji to już w ogóle nawet nie pomyśleliśmy o tym totalnie, wychodząc z pozytywnego założenia że na pewno będzie ok tam akurat :smiley:

@Michaska ale w sumie że posiłki na butelkowanej itd to jeszcze jestem sobie w stanie wyobrazić ale co z wodą do mycia, buzi, ust :thinking: tego bym się najbardziej obawiała :wink:

1 polubienie

No tak, ale ja normalna woda się myłam (twarz i ciało) ale już zęby myłam zawsze butelkowana właśnie po to by nie było problemów z brzuchem i jak dotąd nie miałam

1 polubienie

No ja też do zębów to zawsze z butli

No my właśnie też , bo to jednak strach

Aaa no to super że rzeczywiście dzięki temu udało się obyć bez żadnych kłopotów :grin: tip na ewentualna przyszłość będę musiała zapamiętać :grin:

Nooo mi też o tym powiedziało właśnie. Mój mąż miał jakieś tam rewolucje żołądkowe ale on ma zawsze po zmianie wody ale ja nie miałam nic takiego a byłam 2 razy w Egipcie

1 polubienie

Serio ? Mam nadzieję że jednak niee 🫨

W sumie to tak średnio się sprawdza :sweat_smile::laughing:

To dobrze, że jednak tych upałów nie ma

Ja też się cieszę że nie ma teraz tych temperatur co w czerwcu bo jednak ciężko żyć i działać przy maluszku

Oj taak :flushed: teraz jest ciężkoo przy 30 stopniach bez otwierania okien w nocy a co dopiero jakby było 40 i taki maluch :face_with_peeking_eye:

Oj tak to każdy się męczy nic się z lata nie używa

No i takie bez szału to lato w tym roku

1 polubienie

Lato w tym roku jest do du… Albo upały , że nie idzie wytrzymać albo zimno i jesiennie . Może jeszcze sierpień nas zaskoczy.

1 polubienie

Ja tam wolę że jest chłodniej. Lepiej mi się w domu prącej i ogarnia synka

Oby tak było , bo zaraz będzie po lecie

A ja najlepiej lubię takie 20-22 stopnie latem , jest wtedy idealnie dla mnie . Ale fakt upały z maluszkiem są gorsze niż chłodne dni .

Taaak, ja też uważam teraz po porodzie że wolę jak jest zimniej niz jak są upały gdzie nie da się nie da oddychać