Fala upałów 2026

Tylko , że teraz już takiej pogody nie ma, jest albo zimno albo gorąco

Oczywiście i często taka pogoda jest. Na przykład u mnie dziś tak jest. I wczoraj było ok 20 stopni. Było mega przyjemnie

Jak ciepło to aż parnie , dziś to się oddychać aż nie dało tak parnie

Ta pogoda dzisiaj to tragedia

1 polubienie

My się dziś chłodziliśmy w najniższej części domu :sob:w przyszłym tygodniu się coś ochłodzi to też maluch nie będzie się aż tak męczył :frowning:

No wczoraj na busoli wieczorem ok 22 to 30 stopni….no jest nieprzeciętnie ciepło

U mnie ma padać dzisiaj deszcz , normalnie czekam na to powietrze po deszczu

Rano sobie ciut schodziliśmy pokoje i na chwilę był spokój :disappointed_relieved: i znowu czuć taki gorąc :face_with_peeking_eye:

U nas też ma padać . I to właśnie tak jest z tą pogodą albo upały nie do wytrzymania albo kijowo i pada deszcz .

Nigdy nic po środku… ale taki mamy klimat

No niestety , choć kiedyś nie było takich upałów . Lato było latem , a zima zimą. A teraz jednak mamy dużo anomalii pogodowych . I tak wcześniej nikt nie montował klimatyzacji bo po co na nasz Polski klimat . A teraz coraz więcej ludzi ma .

Dokładnie, i te upały są nie do wytrzymania więc wcale się nie dziwię, że wszyscy montują .

My wczoraj używaliśmy klimy aż do 20 godziny bo się nie dało i dopiero w nocy otworzyliśmy okno to się nieco schłodzili ale niewiele

1 polubienie

Dziś jest chyba jeszcze gorzej niż wczoraj :face_with_peeking_eye: s tu niemowlak maskara :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

A jak przechodzisz połóg ?

O dziwno dobrze, czasem te hormony buzują mi okropnie :sweat_smile: ale to wina męża że mnie wkurza :sweat_smile:
Mam czasem załamania czy się nadaje na matkę :sweat_smile: ale to głównie wtedy kiedy nie mam pokarmu i ze go nie wykarmie​:face_with_peeking_eye: zapominam jeść a to jest bardzo ważne :sweat_smile: a ty ?

Mi też strasznie buzują hormony… do tego jest mi ciągle słabo bo straciłam dużo krwi i mam bardzo niskie żelazo …No i wkurzające są te poty… cały czas się pocę i jestem mokra … no i te wracające myśli do porodu , spać przez to nie mogę

Już się już coś zmieniła prognoza i dziś jest gorąco ale pochmurnie a jutro ma być 26 stopni bo w nocy ma być burza

Pewnie teraz będzie codziennie taka deszczowa pogoda

U nas taka duchota i swar , ale nie bede narzekała , od tego mamy lato :smiley: :smiley: właśnie koncze prać :smiley: a dostałam alerty i burzy