Tylko , że teraz już takiej pogody nie ma, jest albo zimno albo gorąco
Oczywiście i często taka pogoda jest. Na przykład u mnie dziś tak jest. I wczoraj było ok 20 stopni. Było mega przyjemnie
Jak ciepło to aż parnie , dziś to się oddychać aż nie dało tak parnie
Ta pogoda dzisiaj to tragedia
My się dziś chłodziliśmy w najniższej części domu
w przyszłym tygodniu się coś ochłodzi to też maluch nie będzie się aż tak męczył ![]()
No wczoraj na busoli wieczorem ok 22 to 30 stopni….no jest nieprzeciętnie ciepło
U mnie ma padać dzisiaj deszcz , normalnie czekam na to powietrze po deszczu
Rano sobie ciut schodziliśmy pokoje i na chwilę był spokój
i znowu czuć taki gorąc ![]()
U nas też ma padać . I to właśnie tak jest z tą pogodą albo upały nie do wytrzymania albo kijowo i pada deszcz .
Nigdy nic po środku… ale taki mamy klimat
No niestety , choć kiedyś nie było takich upałów . Lato było latem , a zima zimą. A teraz jednak mamy dużo anomalii pogodowych . I tak wcześniej nikt nie montował klimatyzacji bo po co na nasz Polski klimat . A teraz coraz więcej ludzi ma .
Dokładnie, i te upały są nie do wytrzymania więc wcale się nie dziwię, że wszyscy montują .
My wczoraj używaliśmy klimy aż do 20 godziny bo się nie dało i dopiero w nocy otworzyliśmy okno to się nieco schłodzili ale niewiele
Dziś jest chyba jeszcze gorzej niż wczoraj
s tu niemowlak maskara ![]()
![]()
A jak przechodzisz połóg ?
O dziwno dobrze, czasem te hormony buzują mi okropnie
ale to wina męża że mnie wkurza ![]()
Mam czasem załamania czy się nadaje na matkę
ale to głównie wtedy kiedy nie mam pokarmu i ze go nie wykarmie:face_with_peeking_eye: zapominam jeść a to jest bardzo ważne
a ty ?
Mi też strasznie buzują hormony… do tego jest mi ciągle słabo bo straciłam dużo krwi i mam bardzo niskie żelazo …No i wkurzające są te poty… cały czas się pocę i jestem mokra … no i te wracające myśli do porodu , spać przez to nie mogę
Już się już coś zmieniła prognoza i dziś jest gorąco ale pochmurnie a jutro ma być 26 stopni bo w nocy ma być burza
Pewnie teraz będzie codziennie taka deszczowa pogoda
U nas taka duchota i swar , ale nie bede narzekała , od tego mamy lato
właśnie koncze prać
a dostałam alerty i burzy