A dziękuję , w porządku. Objadłam się i jakieś drobnostki dostaliśmy. Fajnie było ale męcząco bo jednak dużo ukrop.
U rodziców pokazuje na termometrze 38stopni
Witaj na forum #teamLOVI!
A dziękuję , w porządku. Objadłam się i jakieś drobnostki dostaliśmy. Fajnie było ale męcząco bo jednak dużo ukrop.
U rodziców pokazuje na termometrze 38stopni
U nas padl rekord odnotowanej temperatury ![]()
![]()
Woda w basenie jest tak goraca , ze smialam soe dzis pod wieczor , ze wychodze z basenu zeby sie ochlodzic . Istny armagedon , ale na szczescie jutro juz o 12 stopni mniej
Dokładnie, my mamy duży basen ale dużo sprzątania itd by utrzymać taki basen duży w porządku w mąż pracuje do 19 8 mówi że już nie chciałoby się mu w nim sprzątać i go pilnowac a zawsze tak było że mieszka obok nas brat męża i ma dwójkę dzieci i zawsze w weekendy wszystko wszyscy się zjeżdżali i wchodzili do tego basenu i nieraz było e nim 10dzieci a od kad urodziłam córkę na mąż pracuje długo to nie rozkładany może za rok a w tym roku kupiliśmy taki mały i mąż musiał 3 razy dolewać zimnq wodę
pierwszy raz zimna a nie ciepłą:upside_down_face:
a u mnie córka 2 letnia ma od dwóch dni gorączkę ;/ nie wiem od czego bo nic pozatym jej nie jest a od wczoraj mnie o syna starszego boli gardło jak nie wiem i od dzisiaj syn mial 39stooni nie wiem od czego ;( i tak zaczęły się nasze wakacje ![]()
Ja mam ten 4,27m i uwazam , ze dla nas jest wystarczajacy . Nie dalobysmy rady ogarnac wiekszego chyba . Zawsze nakladamy taka czarna plachte , ale teraz woda sie tak mocno grzala , ze nie bylo takiej potrzeby . W jacuzzi dzis termometr w pompie pokazal 40 stopni , wiec sposcilismy polowe wody i dolalismy zimnej .
No teraz ci co mają basen w ogrodku to wygrywaja …ale jak takie lata będą to może warto jednak brać to pod uwagę budując się
spacery po godzinie 17
i duzo niegazowanej wody
Całe szczęście klimatyzacja w domu jest i jakoś idzie znieść te temp. Niestety minus taki że wyjście na zewnątrz w wieczorowych godzinach dopiero
Masakra jest na zewnątrz tam się nie da wytrzymać nawet minuty ![]()
No masakra , ja się dzisiaj nie ruszam z domu . Może pod wieczór skoczę tylko do sklepu .
Cieszymy się, że dobrze znosisz upały ![]()
Niestety, starsze osoby szczególnie słabo znoszą tak wysokie temperatury
Życzymy dużo zdrowia dla całej rodziny ![]()
Mamy nadzieję, że temperatury niedługo trochę spadną ![]()
Zdecydowanie, kremy z filtrem obowiązkowo przy takim słońcu ![]()
A my rolety w dół i chłodzimy się w domu, bo od tej temperatury to a mi nie dobrze, a co dopiero małym dzieciom ![]()
Taaak ja chyba sie przegrzałam boś ie tragicznie czuje
Ja dopiero rolety odsłoniłam żeby trochę świtała na wieczór zobaczyć w domu ![]()
Wyszłam teraz na zewnątrz i jest przyjemniej niż w domu ![]()
Teraz wyszłam na balkon faktycznie jest lepiej niż w domu . A cały dzień bałam się otwierać ![]()
Ja nawet nie odsłaniam przez te upały ![]()
@Karolinnna ja bym najchętniej cała noc spała na balkonie ![]()
a jak nogi? Puchną ?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.