Fala upałów 2026

A ile macie stopni w domu?

U mnie 8 tydzień najchętniej bym spała całe dnie , w domu jest duszno ale zamykamy wszystkie okna przed południem i zasłaniamy roletami , dzieci marudzą strasznie bo im też gorąco, maluchy u mnie latają w samych pampersach po domu oczywiście nawadniamy się cały czas .

Uciekłam na zewnątrz pod parasol z kubkiem elektrolitów :face_with_peeking_eye: nie patrzyłam ale taka okropna duchota i wiatrak miałam wrażenie że wiał ciepłem niż zimnem
Edit: mam 28stopni :sob:

W domu mam 27 jak.klima niechodzi

U mnie to samo 27 stopni i klimy nie mam… plus taki zr slonce mam od rana do 14 a potem cien

A mój młody ma katarek i kaszle więc nie uruchomiłam basenu na balkonie. Iże jak pojedziemy do babci to uruchomię w tygodniu i będzie się pluskał wieczorem w ogrodzie

A jak było na pikniku w pracy męża ?

Przeraża mnie to hahah te temperatury są straszne

Pierwszy dzień za nami :face_with_peeking_eye: jeszcze takie same dwa i na chwilę koniec :face_with_peeking_eye::laughing:

Genialnie to wymyśliłaś :star_struck::star_struck: zawsze jakiś ratunek w ten skwar :star_struck:

1 polubienie

My dzieiaj pod blokiem dzieciaki z balkonu lalismy woda :sweat_smile: mialy taka frajde ze szok… ale to dopiero jakos po 21 jak szlo wyjsc z domu :see_no_evil: wiadomo mlodego tam nie bylo ale starszaki i od sasiadki dzieci tak. I my z 2 pietra wiadrami na nich sadiad z parteru tez a sasiadka z nimi w stroju biegala :sweat_smile: tak jak my biegalismy za dzieciaka w smigusa dyngusa :see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

Ale super ! Takie akcje to najlepsze wspomnienia z dzieciństwa :face_holding_back_tears: dzieci na pewno były zachwycone :face_holding_back_tears::heart:

Trzeba to przetrwać :smiley: u nas w domu 25 wczoraj a dzisiaj już jest 30 na dworze. Duszno jak nie wiem co

1 polubienie

Oj tak… starszak powiedzial ze najlepsze rozpoczecie wakacji :sweat_smile::see_no_evil: i ze dzisiaj tez tak chce

1 polubienie

Rano w kościele stałam na zewnątrz i myślałam że odlecę a nie będę robić scen u dalej stałam :joy::joy:
@Wikii koniecznie trzeba powtórzyć :heart_eyes: nie tylko dla wspomnień ale i dla ochłody :heart_eyes:

No lepiej dzieci nie mogły trafić z rozpoczęciem wakacji :smiling_face: @Karolinnna dlatego ja się nigdzie nie ruszam :see_no_evil:

Ja w ciąży jak byłam to w takie upały musiałam odpuścić kościół, dużo ludzi, upał, gorąc - to nie było dla mnie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj tak… dzisiaj powtorka :slight_smile: juz jest 34 stopnie :see_no_evil:

U mnie juz 36 jedziemy do znajomych na obiadek i basen :wink:

Już dziś nie wychodzę nigdzie :laughing: