Dziwne pytania - lista hitów

Mnie moja babcia w zeszly weekend przywitala gromkim “czesc gruba”…Wystarczy ze w
Ciazy czuje sie jak wieloryb, a jeszcze 8tygodni przedemna a przytylam 12kg.
Odpowiedzialam jej tylko ze widze ze nie chce zebym przyjezdzala, to sie obrazila i rozplakala…
Mam wrazenie ze Seniorzy daja sobie jakies odgorne prawo do “ublizania” innym.

1 polubienie

Faktycznie, dosyć popularne zwroty niestety… :frowning_face:

1 polubienie

Czasami się zdarza, że człowiek coś powie zanim pomyśli :raised_hands:

1 polubienie

Jak reagowałaś na takie pytania? :raised_hands:

Przykro nam, że spotkałaś się z takimi komentarzami i pytaniami :frowning_face: :mending_heart:

Odpowiadałam ale zaciskałam zęby :rofl:

Mogłaś powiedzieć zapytaj może ci powie czemu płacze :rofl::rofl:

Ja miałam ostatnio tekst a będziesz karmić ? A ja na to jak najdłużej. Nawet do roku i odpowiedź co ty nie marnuj sobie życia nie szkoda ci

1 polubienie

Pewnie potem byłyby inne pytania :laughing::see_no_evil:

Jakbyś powiedziała, że nie, to byłoby „co z ciebie za matka” :rofl:jestem pod wrażeniem, że ludzi interesuje, jak inni ludzie karmią swoje dziecko :hear_no_evil:

Mnie to już chyba nic nie zdziwi, ludzie na prawdę interesują się wszystkim :hear_no_evil:

Karmić będziesz ? :rofl::rofl: Nie no po co dziecko karmić. Masakra. A dawanie dziecku butelki z mlekiem albo łyżeczki z czymś innym to nie karmienie ? Czy karmienie musi być tylko piersią

1 polubienie

Wygrałaś tym tekstem, kradnę go i bede szukała starych uszczypiwych bab żeby tak tym dopiec :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Jej jak ja bym chciała tak potrafić komuś powiedzieć :sweat_smile:

2 polubienia

Odpowiedz Niee no ja raczej go trochę przyglodze , teraz taka moda na bycie fit :smiley::rofl:

1 polubienie

Haha ja też, ja bym się bała tak odpowiedzieć ale dobre zapamiętam to :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jeszcze raz powiedziałam szefowi, w swojej dorywczej pracy, ale mamy taką luźną relację, jak mi powiedział po porodzie że cycki mi wiszą bardziej niż wcześniej, to mu powiedziałam, że za nim też więcej próchna się sypie i częściej przez to muszę zamiatać :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

U mnie przy pierwszym - czemu ona tak płacze? Moja odpowiedz: nie wiem, nie powiedziała mi
w ciąży z drugim - nie nudzisz sie w domu? Wrrrr

1 polubienie

No i bardzo dobrze, niech wie, że z tobą nie ma żartów :smiley:

To prawda takie pytanie potrafi zirytować