Dziwne pytania - lista hitów

Jeszcze nie padło dziwne pytanie ale stwierdzenie tak ‘dla mnie to jestes w nastoletniej ciąży’ a mam 30+ lat, męża i to planowana ciąża :laughing: Aż nie wiedzialam co odpowiedzieć, bo jak ktos nie jest gotowy na dziecko to jego sprawa a nie mówi że to wcześnie.

Moja mama i tata do dnia porodu nie mogli uwierzyć, że ja jestem mama :rofl::rofl:jak się ich pytałam, czy mieli jakieś wątpliwości co do mojego macierzyństwa, to mówili, że oczywiście, że nie, tylko po prostu dla nich ciągle byłam dzieckiem, bo jestem najmłodsza córka i ciężko było im uwierzyć, że jeszcze niedawno sama byłam jak dziecko, a tu już jestem mamą :rofl:

2 polubienia

Oj mnie też denerwuje to pytanie “do kogo on jest podobny?” :roll_eyes:
Tym bardziej, że nasz syn w sumie jest tak pomieszany, że naprawdę nie widać czy jest bardziej podobny do mnie czy do męża (choć ja bardziej widzę w nim mojego męża) :grin: I na każdym spotkaniu rodzinnym tekst tego jednego wujka “a do kogo on taki podobny? Może do listonosza?” I wtedy mu odpowiadam “chyba do Ciebie wujku jest podobny” :sweat_smile:

1 polubienie

Ojej jak mnie denerwuje tekst : podobnu chyba do listonosza " !
Oboje z mezem mamy ciemne wlosy. Obaj synowie urodzili sie z czarnymi kudlami az na karku. Ale starszy syn aktualnie ma blind wlosy. Ja tez mialam taki moment i dzieciństwie. Ale oczywiście ile sie naslucham ze to dziecko listonosza…

1 polubienie

Oj tak, też kiedyś usłyszałam do listonosza ale odrazu zgasiłam bo u nas zawsze listonoszki :sweat_smile: @Martynamama to się wujek zdziwił :rofl:

Ahahahha jakbym słyszała swoje życie :wink:
Co ty będziesz robić jak mały pójdzie do przedszkola a 2gie będzie spało ?