Mój syn siedział cały ranek nad laurką i ciągle mówił że czegoś mamusia tu brakuje , więc dałam mu pisak uv i narysowaliśmy niewidzialne magiczne serduszka , już schował latarkę
uv pod poduszkę żeby pokazać tacie magię ![]()
To tatuś się ucieszy z magii ![]()
Ooo, super ! ![]()
super
widać ze oboje zadowoleni ![]()
Uśmiechy są, to widać że było fajnie ![]()
Oooo! Mam wersję dla taty, a teraz koniecznie muszę lecieć do biedronki po tą ![]()
Tę książkę Wam również polecam ![]()
Mnie zachwyciła w spożywczym sklepie ![]()
zwłaszcza rysunki wplecione w tekst ![]()
Wersja dla mamy również jest , ja je zamawiałam w empiku po 17 zł byly w czerwcu
Ja właśnie dla taty zamówiłam z Empika i od dnia ojca mówię, że muszę zamówić też tą dla mamy ![]()
a jakoś nie mogę się za to zabrać ![]()
Dziewczyny, odświeżam zeszłoroczny temat
Macie jakieś pomysłu na dzień taty w tym roku? Szukam natchnienia bo ten dzień zbliża się wielkimi krokami.
Moze jakas koszulka z napisem super tata ![]()
Albo kubek ![]()
Moj maz dostal w tamtym roku koszulke i breloczek z zdjeciem dzieci do kluczy ![]()
Ja na dzień matki dostałam kwiaty i myślę że narzeczony też dostanie kwiaty.
Ja tez sie zastanawiam, rok temu dostal Kubek i koszulke z napisem: best dad in the galaxy
Z reszta wstawialam tu zdjecia. Uwielbia ta koszulke i ciagle ja nosi ![]()
Jak zawsze, prezent aktualny - urodzilam mu pierwszego syna
wiec prezent na dzien ojca idealny ![]()
A tak serio to w sumie nie wiem. Ja dostalam kwiaty od moich synow na dzien matki. Moze tacie zamowoe jakas czekolade z napisem ?
No mój też dostał wlanie rok temu na pierwszy dzień ojca koszulkę a teraz myślę o jakim breloku do kluczy…. Bo kubki ma …. Na albo jakaś mu pościel kupię z tej okazji hmmmm teraz na to wpadłam
Mój synek robił w przedszkolu breloczek , laurkę a młodszy jeszcze nic więc ciekawe
. Kupiłam kubek bo jeszcze nie ma
Może zawieszka do auta z jakimś napisem „tatusiu jedź ostrożnie”, jakiś kubek , książka . Na temu lub shein są fajne breloki można zrobić ze zdjęciem
i zawieszki też różne można robić ze zdjęciem bo robiłam ![]()
@Nicia113 a narzeczony lubi kwiaty?
Moj akurat nie lubi kwiatow ![]()