Dzień Ojca 2025

Mój syn siedział cały ranek nad laurką i ciągle mówił że czegoś mamusia tu brakuje , więc dałam mu pisak uv i narysowaliśmy niewidzialne magiczne serduszka , już schował latarkę :flashlight: uv pod poduszkę żeby pokazać tacie magię :laughing:

1 polubienie

To tatuś się ucieszy z magii :man_fairy:

1 polubienie

Ale tata sie ucieszyl ! Dawno nie widzialam takiego wzruszenia i zaskoczenia !

4 polubienia

Ooo, super ! :heart_eyes:

super :wink: widać ze oboje zadowoleni :wink:

Uśmiechy są, to widać że było fajnie :grin:

Melduję że w biedronce można kupić trzecią wersję tych książek :wink:

4 polubienia

Oooo! Mam wersję dla taty, a teraz koniecznie muszę lecieć do biedronki po tą :rofl:

1 polubienie

Tę książkę Wam również polecam :blush:

Mnie zachwyciła w spożywczym sklepie :grin::grin: zwłaszcza rysunki wplecione w tekst :grin:

Wersja dla mamy również jest , ja je zamawiałam w empiku po 17 zł byly w czerwcu

Ja właśnie dla taty zamówiłam z Empika i od dnia ojca mówię, że muszę zamówić też tą dla mamy :rofl::rofl:a jakoś nie mogę się za to zabrać :rofl:

1 polubienie

Oooo na dzień dziadków sa juz nawet te książeczki :star_struck::star_struck:

2 polubienia

Dziewczyny, odświeżam zeszłoroczny temat :sparkling_heart: Macie jakieś pomysłu na dzień taty w tym roku? Szukam natchnienia bo ten dzień zbliża się wielkimi krokami.

1 polubienie

Moze jakas koszulka z napisem super tata :wink:
Albo kubek :wink:
Moj maz dostal w tamtym roku koszulke i breloczek z zdjeciem dzieci do kluczy :wink:

Ja na dzień matki dostałam kwiaty i myślę że narzeczony też dostanie kwiaty.

Ja tez sie zastanawiam, rok temu dostal Kubek i koszulke z napisem: best dad in the galaxy
Z reszta wstawialam tu zdjecia. Uwielbia ta koszulke i ciagle ja nosi :rofl:

Jak zawsze, prezent aktualny - urodzilam mu pierwszego syna :rofl: wiec prezent na dzien ojca idealny :rofl:

A tak serio to w sumie nie wiem. Ja dostalam kwiaty od moich synow na dzien matki. Moze tacie zamowoe jakas czekolade z napisem ?

No mój też dostał wlanie rok temu na pierwszy dzień ojca koszulkę a teraz myślę o jakim breloku do kluczy…. Bo kubki ma …. Na albo jakaś mu pościel kupię z tej okazji hmmmm teraz na to wpadłam

Mój synek robił w przedszkolu breloczek , laurkę a młodszy jeszcze nic więc ciekawe :slight_smile: . Kupiłam kubek bo jeszcze nie ma

1 polubienie

Może zawieszka do auta z jakimś napisem „tatusiu jedź ostrożnie”, jakiś kubek , książka . Na temu lub shein są fajne breloki można zrobić ze zdjęciem :slight_smile: i zawieszki też różne można robić ze zdjęciem bo robiłam :smiley:
@Nicia113 a narzeczony lubi kwiaty?

1 polubienie

Moj akurat nie lubi kwiatow :see_no_evil: