Dziewczyny, macie jakieś pomysły na prezent na dzień ojca? Chciałam kupić coś mężowi, żeby miał pamiątkę z jego pierwszego dnia ojca i nie wiem co to mogłoby być.
Tak samo szukam pomysłu na prezent dla swojego taty.
A może po prostu jakoś szczególnie spędzacie ten dzień?
U nas nie ma dnia mamy ani dnia taty, narzeczony chyba wychodzi z zalozenia , ze jak córki podrosną to same o to zadbają laurkami czy innymi ![]()
A tak wgl to miałoby było dostać coś w prezencie:)
Finalnie pochwal sie co wybrałaś, ja np widziałam
- koszulki z napisem , nasz 1szy wspólny dzień Taty, plus fotka na tej koszulce
- brelok do samochodu ,jedź ostrożnie bo czekam w domu na Ciebie z fotką dziecka dzieci, ,
Jak wiecie lubimy z mezem praktyczne prezenty. Z reszta on nie ma bizuterii, ma jeden dobry zegarek kuuuupe lat i nie chce nic innego. Kupilam mu kubek i koszulke. Wiem ze przynajmniej bedzie nosil
i pil kawke ![]()
Sama wiem jaka to radosc z takiego kubka rano, gdy przeczytasz ze jesyes najlepsza mama, albo ze jestes piekna, wspaniala itp.
Co śmieszne, moj syn ma taka sama koszulke ale biala i z napisem ",Best son in the galaxy " gdy mu powoedzialam co napis oznacza, przutulil mnie i powiedzial ze to najlepsza koszulka na swiecie ![]()
U nas nie daje się jakoś tam prezentów wielkich tylko upominek. Nie wiem w sumie co córka wymyśli dla taty a ja dla swojego kupuję jak co roku cukierki lind te czerwone bo on ke uwielbia ![]()
![]()
u nas synek na pewno zrobi tacie jakaś laurkę
plus tez spędzimy ten dzień wspólnie .
Ja kupiłam książkę do czytania z tatą , a że mój synek jest za mały to robimy dedykacje na pierwszej stronie odbicie rączki na pierwszej kartce
Hmmm myślę i mysle
A ja to i tak zrobilam najlepszy prezent na Dzien Ojca na wszystkie lata, co rok aktualne.
W dzien ojca urodzil sie nasz pierwszy syn ![]()
![]()
![]()
![]()
Lepszego prezentu nie mógł dostać ![]()
Mojemu tacie robię jego ulubione bezy z kremem cytrynowym ,a moim chłopcom chyba zorganizuje jakiś super dzień z tatą
dla mojego męża książeczka to raczej by nie był prezent ;p w życiu synka może jeden wierszyk przeczytał, i to z wielkim wysiłkiem ;p
Może to właśnie ten dzień, kiedy nagle zaskoczy i przeczyta ten jeden wierszyk ![]()
![]()
mozeeee , ale nie łudziła bym się , widziałam z jakim trudem mu to przychodzi ;p
Teraz jest akcja #tatateżczyta
Moze warto
pamiętam jak moj maz wręcz dukał slowa bez ladu i skladu, bez przerw tam gdzie przeciwnki, bez emocji bez wyrazu. Ale sluchal jak ja czytam i… chcial tak samo. Emocjonalnie, dynamicznie.
Od 5 lat czytamy codziennie. Na zmianę. Oczywiscie mama czyta czesciej bo tata usypia po 2 stronach
ale to naprawde cudowny widok i baaardzo wyciszajace przed samym spaniem. Duzo latwiej bylo mi usypiac syna w ten sposob
W tym momencie to maz nawet sam kupuje ksiazki dla starszaka, np Auta. I czyta mu o tych wyscigach Zygzaka McQweena i jara sie razem z synem
nie musza to byc wierszyki Tuwima. Moze byc cos co interesuje faceta ![]()
Dokładnie też widziałam taką książeczkę
I kupię ja na bank
bo jak mówisz czyta na jednym wdechu bez emocji, bez znaków hahahah i musze go spowalniać bo mnie do szału doprowadza w myślach bo sama nie wiem czy to dwa słowa cztery tak czyta
Hahaha spowalniać ![]()
![]()
Też ją widziałam, i zamówiłam do tego kubek zmieniający kolor pod wpływem ciepła ![]()
Oooo takie kubeczki też widziałam ![]()
![]()
![]()
Ale swietne! Nie planowalam nic kupowac bo dziewczynki pewnie zrobią laurki, ale chyba zamowie i dorzucę takie ksiazeczki😁