Dzień Ojca 2025

Tak, dokladnie tak ! Na jednym wdechu, nie wiesz kiedy mowi pies a Marshall a kiedy Ryder :rofl: kiedy konczy sie wypowiedz
Na szczescie moj maz ogarnal to bardzo szybko i teraz pieknie czyta :heart:

2 polubienia

:upside_down_face: dobrze ,że Twój mąż się wyrobił w tym czytaniu :muscle::muscle:
U mojego to pewno nie minie hahha
Ale to jak z jego pisaniem , jak coś ma napisać to ja musze za niego bo on jak kura pazurem i źle mu pisać tak wgl

Też taki kupiłam do tego serduszko ze zdjęciem do auta

1 polubienie

Mojemu tacie w dzień ojca się urodziła pierwsza córka :sweat_smile: i sam ma urodziny 4 dni wcześniej, także ma co świętować w czerwcu :sweat_smile::rofl:

Zamówiłam! Śliczna jest :heart:

1 polubienie

Ja chyba tak zrobię też, bo zamówiłam książeczkę tą co ty wysłała @DaNutka i odbije rączkę i stopkę :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ooo rączka i stopa ,taaaakk :))))

Idealny prezent :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

Oooo no to faktycznie :smiley:
Plus zakończenie szkoły więc też okazja aby świętować idąc np na wspólne lody :white_heart::muscle:

Faktycznie :slight_smile:

U mnie syn robił w przedszkolu autoportret taty i rysunek.jest zalaminowany. Radość była ogromna. Naprawdę polecam.

1 polubienie

Ooo ale super, no laurki to coś najpiękniejszego od serca :smiling_face_with_three_hearts:

Ja kupuję mężowi najpotrzebniejsze rzeczy ktorych akurat nie ma, bo mu sie zniszczyły typu saszetka, nerka itp. Corka robi laurkę.

Super jest ta książeczka , mamy drugą do kompletu . W biedronce udało mi się dostać

3 polubienia

Ooo ja :)) super :star_struck::star_struck::heart_eyes::heart_eyes:
Od razu widać różnie nawet na obrazkach ,tata taki na luzaku, a mama czuła tula do snu , hihihii co mama to mama :blush:

O będę szukać w biedronkach. Myślałam że to tylko gdzieś w Empik albo przez internet

Lubię wasze pomysły :slight_smile:

Kupiłam na tych stojakach z książeczkami dla dzieci

2 polubienia

Cudowne są te książeczki!!

oooo zaraz muszę zobaczyć czy u nas w biedronce są .

1 polubienie